Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Olly Murs - Seasons

Olly Murs iubește indiferent de anotimp. În noul videoclip ”Seasons” artistul britanic dansează până la inima unei tinere admiratoare. Piesa este compusă de Ryan Tedder de la OneRepublic, Ammar Malik și Noel Zancanella iar regia clipului este semnată de Sophia Ray.

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 3 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs pare să-și îngăduie un moment de respiro. Noul disc „Never Been Better” este primul din cariera artistului care a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent.  „Never Been Better” a fost lansat pe piață pe 24 noiembrie 2014, pentru anul acesta fiind programat un turneu de promovare în Europa.

Noul single extras de pe acest material se numește ”Seasons” și beneficiază de un videoclip în regia lui Sophia Ray. Olly Murs joacă în clip rolul artistului neschimbat de faimă, anotimpuri, bârfe.

Trcklist „Never Been Better” – Olly Murs (Standard version)

 1. „Did You Miss Me”
 2. „Wrapped Up” (featuring Travie McCoy)
 3. „Beautiful to Me”
 4. „Up” (featuring Demi Lovato)
 5. „Seasons”
 6. „Nothing Without You”
 7. „Never Been Better”
 8. „Hope You Got What You Came For”
 9. „Why Do I Love You”
 10. „Stick With Me”
 11. „Can’t Say No”
 12. „Tomorrow”
 13. „Let Me In”

Tracklist „Never Been Better” – Deluxe version (bonus tracks)

 1. „We Still Love”
 2. „Us Against the World”
 3. „Ready for Love”
 4. „History”

Citește mai multe despre Olly Murs
Videoclipuri cu Olly Murs
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE