Urmărește-ne în Social Media

Olly Murs - Moves ft. Snoop Dogg

Într-o lume tot mai apăsată de griji, divergențe de opinii și stres, Olly Murs continuă să ne arate partea frumoasă a vieții. Deși ideea noului videoclip ”Moves” a fost utilizată în multe alte producții video, artistul britanic reușește să ne facă să zâmbim, ceea ce ajunge să fie mai important decât găsirea unui scenariu original.

Dacă suntem într-o pasă mai proastă, ne putem baza pe Olly Murs că ne va readuce zâmbetul pe buze. Artistul britanic a lansat o nouă piesă croită pentru ringul de dans, intitulată ”Moves”. Compusă de nimeni altul decât Ed Sheeran, melodia îl are ca invitat pe Snoop Dogg, pe care atât Ed, cât și Olly îl apreciază foarte mult.

“Snoop a fost perfect pentru piesa asta. Nu mai e nimeni ca el, care să aibă atâta personalitate în voce atunci când face rap. E unic”, a declarat Olly Murs.

Pentru videoclip, Olly l-a cooptat pe Rowan Atkinson, îndrăgitul actor britanic recunoscut pentru interpretarea personajului Mr. Bean.

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 4 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs și-a îngăduit un moment de respiro. Cel de-al 4-lea disc, „Never Been Better”, a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. Albumul a fost lansat în noiembrie 2014, debutând pe prima poziție în topul discurilor din UK. De pe acest LP au fost extrase single-urile "Wrapped Up", ”Seasons” și ”Up”. A urmat albumul ”24HRS”. Lansat în 2016, discul a inclus piesele ”You Don't Know Love” și ”Years & Years”.

Comentarii