Urmărește-ne în Social Media

Olly Murs, Louisa Johnson - Unpredictable

Olly Murs a colaborat cu tânăra artistă britanică Louisa Johnson pentru noul single ”Unpredictable”. Piesa este acompaniată de un videoclip ce-i prezintă pe cei doi artiști pe terenul de tenis, într-o strânsă competiție a sexelor.

Olly Murs încurajează tinerele talente la fel cum și el, la rândul său, a fost încurajat la început de carieră. Artistul britanic a colaborat de curând cu Louisa Johnson, cea mai tânără câștigătoare a concursului X Factor UK. La momentul câștigării trofeului, în 2015, aceasta avea doar 17 ani. Participarea la X Factor l-a propulsat în 2009 și pe Olly Murs, cei doi având în comun această platformă de promovare. Single-ul înregistrat de cei doi se numește ”Unpredictable” și este acompaniat de un videoclip haios. Melodia se regăsește pe ultimul album al lui Olly, ”24 Hrs”, apărut în 2016.

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 4 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs și-a îngăduit un moment de respiro. Cel de-al 4-lea disc, „Never Been Better”, a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. Albumul a fost lansat în noiembrie 2014, debutând pe prima poziție în topul discurilor din UK. De pe acest LP au fost extrase single-urile "Wrapped Up", ”Seasons” și ”Up”.

Comentarii