BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Olly Murs, Louisa Johnson - Unpredictable

Olly Murs a colaborat cu tânăra artistă britanică Louisa Johnson pentru noul single ”Unpredictable”. Piesa este acompaniată de un videoclip ce-i prezintă pe cei doi artiști pe terenul de tenis, într-o strânsă competiție a sexelor.

Olly Murs încurajează tinerele talente la fel cum și el, la rândul său, a fost încurajat la început de carieră. Artistul britanic a colaborat de curând cu Louisa Johnson, cea mai tânără câștigătoare a concursului X Factor UK. La momentul câștigării trofeului, în 2015, aceasta avea doar 17 ani. Participarea la X Factor l-a propulsat în 2009 și pe Olly Murs, cei doi având în comun această platformă de promovare. Single-ul înregistrat de cei doi se numește ”Unpredictable” și este acompaniat de un videoclip haios. Melodia se regăsește pe ultimul album al lui Olly, ”24 Hrs”, apărut în 2016.

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 4 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs și-a îngăduit un moment de respiro. Cel de-al 4-lea disc, „Never Been Better”, a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. Albumul a fost lansat în noiembrie 2014, debutând pe prima poziție în topul discurilor din UK. De pe acest LP au fost extrase single-urile "Wrapped Up", ”Seasons” și ”Up”.

Citește mai multe despre Olly Murs
Videoclipuri cu Olly Murs
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE