Urmărește-ne în Social Media

Olly Murs - Beautiful to Me

Olly Murs a lansat videoclipul noului single "Beautiful to Me". Vizualul este regizat de Martyn Thomas și promovează cel de-al 5-lea single extras de pe albumul „Never Been Better”.

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 3 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs pare să-și îngăduie un moment de respiro. Noul disc „Never Been Better” este primul din cariera artistului care a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent.  „Never Been Better” a fost lansat pe piață pe 24 noiembrie 2014, pentru anul acesta fiind programat un turneu de promovare în Europa.

Noul single extras de pe acest material se numește "Beautiful to Me" și beneficiază de un videoclip în regia lui Martyn Thomas.

Trcklist „Never Been Better” – Olly Murs (Standard version)

 1. „Did You Miss Me”
 2. „Wrapped Up” (featuring Travie McCoy)
 3. „Beautiful to Me”
 4. „Up” (featuring Demi Lovato)
 5. „Seasons”
 6. „Nothing Without You”
 7. „Never Been Better”
 8. „Hope You Got What You Came For”
 9. „Why Do I Love You”
 10. „Stick With Me”
 11. „Can’t Say No”
 12. „Tomorrow”
 13. „Let Me In”

Tracklist „Never Been Better” – Deluxe version (bonus tracks)

 1. „We Still Love”
 2. „Us Against the World”
 3. „Ready for Love”
 4. „History”
Comentarii