Urmărește-ne în Social Media

Olivia Rodrigo - traitor

Olivia Rodrigo a lansat videoclipul piesei "traitor", extrasă de pe albumul de debut al artistei, "Sour". Materialul este disponibil în articol. Te invităm să îl urmărești.

"traitor" este compusă de Olivia Rodrigo și Dan Nigro. Așa cum se înțelege din titlu, melodia vorbește despre trădare și despre tot ce nu a funcționat într-o relație trecută. "traitor" este însoțită de un videoclip regizat de Olivia Bee.

Piesa se găsește pe albumul "Sour", ce a fost lansat pe 21 mai 2021. Materialul include hit-urile "drivers license", "Déjà vu" și "good 4 u". Albumul a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 cu 295.000 de copii vândute; este unul dintre cele mai de succes albume apărute în acest an, fiind al 12-lea cel mai ascultat album al unei artiste, din istoria Spotify. Proiectul muzical a doborât recordul pentru cele mai multe stream-uri în prima săptămână, pentru un album cântat de o artistă, acumulând 385 milioane de redări.

"Sour" este certificat cu cinci discuri de aur și patru de platină în nouă țări diferite. Cele 11 piese au debutat în Top 30 Billboard Hot 100, trei melodii fiind în Top 10.

PUBLICITATE
Comentarii