Urmărește-ne în Social Media

Olivia Rodrigo - brutal (from "driving home 2 u")

Olivia Rodrigo a lansat un nou videoclip pentru piesa "brutal", de pe albumul ei de debut. Clipul este un fragment din pelicula "Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U", un film lansat pe Disney+, în care artista dezvăluie imagini din culisele concertelor sale și oferă detalii cu privire la procesul înregistrării primului ei material de studio.

Olivia Rodrigo îi calcă pe urme lui Billie Eilish. După succesul primului ei album, artista în vârstă de 19 ani a lansat un film documentar pe Disney+ în care își prezintă povestea. Intitulat "Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U", acest film cuprinde filmări din concerte, din spatele scenei, dar și din studio, prezentând fanilor etapele înregistrării albumului "Sour".

Noul videoclip al piesei "brutal" este un clip extras din acest film și ne-o prezintă pe Olivia interpretând piesa alături de trupa sa. Artista oferă astfel publicului experiența unui concert.

"Am vrut să fac acest film pentru fanii mei, în special pentru fanii mei care nu au putut să mă vadă în turneu", a detaliat artista.

În ciuda vârstei fragede, Olivia Rodrigo posedă o maturitate ce se răsfrânge și asupra muzicii și liricii sale, "brutal" fiind o piesă cu mesaj, dincolo de sound-ul ofertant, dar nu neapărat comercial, considerând că pop punk-ul nu mai e în tendințe. Single-ul se regăsește pe albumul de debut al artistei, "Sour", înregistrat în pandemie și lansat pe 21 mai. De pe acest material, ajuns Number One în topul US Billboard 200, au fost extrase și piesele "Drivers License" și "Good 4 U", ambele ajunse hituri.

Olivia Rodrigo a interpretat-o pe Paige Olvera în serialul Disney "Bizaardvark" și pe Nini Salazar-Roberts în "High School Musical: The Musical: The Series", difuzat de Disney+. În 2020 a semnat un contract cu Interscope și Geffen Records, lansându-și single-ul de debut, "Drivers License", în ianuarie 2021.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii