Urmărește-ne în Social Media

Olivia Addams - Scrisori în minor

Olivia Addams a lansat prima piesă în limba română - "Scrisori în minor". Melodia a fost scrisă de Carla's Dreams. Te invităm să o asculți și să urmărești videoclipul care o însoțește.

"Scrisori în minor" este de o sensibilitate aparte, iar interpretarea îndurerată a Oliviei o lasă pe artistă vulnerabilă în fața ascultătorilor. Povestea piesei este despre o iubire neîmpărtășită, în care una din părțile implicate rămâne cu răni deschise, dar înțelege imposibilitatea formării unui cuplu. Versurile și muzica au fost compuse de Carla's Dreams și Alexandru Turcu.

"<<Scrisori în minor>> reprezintă pentru mine un ultim act de iubire, un strigăt interior inhibat, și în același timp o încheiere a ceea ce a fost și o binecuvântare a ceea ce va urma, care aduce cu sine, paradoxal, o stare de liniște. Personajul pe care îl interpretez în această piesă renunță la persoana pe care o iubește căci între cei doi nu a fost să fie..

Este o onoare și o bucurie mare pentru sufletul meu să împărtășesc piesa aceasta cu voi și îi mulțumesc lui Carla's pentru că a avut încredere. Am simțit cum scoate dintr-un cufăr un obiect prețios pentru sufletul lui și mi-l pune mie în brațe și mă roagă să am grijă de el și să-l tratez cu blândețe. Sper să simțiți piesa cum am simțit-o și eu", a declarat Olivia Addams.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români într-o ascensiune internațională de neoprit. Ea s-a făcut remarcată cu personalitatea ei vibrantă și vocea puternică. Mai mult, artista se mândrește cu un portofoliu impresionat de piese, scrise și interpretate, pentru ea sau pentru alți artiști renumiți din România.

Pe lângă succesul din România, muzica Oliviei a lăsat o impresie bună și în alte părți ale Europei. Polonia este țara care a adoptat-o cel mai mult până acum prin pozițiile înalte ale pieselor in topurile de radio.

Comentarii