Urmărește-ne în Social Media

Olivia Addams x Marko Glass x Bvcovia - Să nu mă poți uita (vizualizer)

Olivia Addams, Marko Glass și Bvcovia își unesc vocile și lansează "Să nu mă poți uita". Melodia este acompaniată de un vizualizer disponibil în articol.

"Să nu mă poți uita" vine cu ce e mai bun din cele două lumi: Olivia Addams, vocea care cucerește scena pop, și Marko Glass și Bvcovia, doi artiști în continuă ascensiune în lumea muzicii urbane. Un riff dreamy de chitară și un amestec catchy de tobe stau drept fundal pentru dorința celor trei, să nu fie uitați vreodată de către cei iubiți. Piesa a fost scrisă de Olivia Addams, Adi Istrate, Marko Glass, Bvcovia și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție.

"<<Să nu mă poți uita>> este un blestem, însă unul dulce. O dorință de a nu trece peste, împletită cu frica de a nu fi uitat și lăsat în urmă, pentru că ar anula specialul din ecuație. O iubire intensă sau toxică e hard to let go și cumva și mai greu de uitat. Piesa este un ultimatum, un ultim strigăt de ajutor al unui personaj rănit care nu are maturitatea emoțională necesară să accepte și să privească situația cu iubire și empatie. Mă bucur mult pentru colaborarea cu Marko și Bvcovia, piesa este foarte specială pentru mine și le sunt recunoscătoare că au crezut în mine și în ea", a declarat Olivia Addams.

Bvcovia a adăugat:

"Cred că un artist trebuie să își arate toate părțile când vine vorba de muzică. Mă bucur că această colaborare aduce din nou în prim plan varianta mea sensibilă. Sperăm să vă placă".

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum "Stranger", "Fool Me Once" și "Never Say Never" au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive. La începutul lui 2022, Olivia a lansat primul ei cântec în limba română - "Scrisori în minor", ce a reușit să depășească 3 milioane de stream-uri. Au urmat "Răsărit perfect", "Buchet de trandafiri" (feat. rareș) sau "Până îmbătrânim" (cu florianrus). Recenta sa colaborare alături de Randi pentru piesa "Comete" a fost foarte bine primită atât de fanii artiștilor, cât și de radiouri.

Marko Glass este un artist din sfera urbană, recunoscut pentru mixul său unic de versuri în română, engleză și franceză. La acest moment, Marko are peste 180 de milioane de vizualizări pe YouTube, piese precum "Savana", "Tipa Nouă" sau "Audemars" captând atenția fanilor de muzică urbană.

Bvcovia a debutat pe scena urbană cu numele de MCHH, iar după lansarea piesei "Mă simt ca Bvcovia" artistul și-a schimbat numele de scenă în cel actual. Are la activ 6 albume, iar piese precum "Dior", "Xanny" și "Nu te mai cunosc" au adunat milioane de vizualizări pe YouTube și pe alte platformele muzicale.

Comentarii