Urmărește-ne în Social Media

Olivia Addams - Fool me once

Olivia Addams revine în atenția ascultătorilor cu un nou single – "Fool Me Once". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol. Te invităm să îl urmărești.

"Fool me once" spune povestea unei povești de dragoste triste, în care persoana iubită alege să te lase pentru cel mai bun prieten al tău. În ciuda versurilor dureroase, vibe-ul dance al piesei vă va oferi impulsul necesar pentru a trece peste această situație neplăcută.

Piesa a fost scrisă chiar de artistă, alături de Marius Dia, unul dintre cele mai apropiați prieteni, alături de care a scris și compus în trecut pentru piese precum "Stranger", "Dumb" sau "Are We There". Pentru videoclipul muzical, Olivia a lucrat cu Isabella Szanto (regizor) și David Mogan (DP).

"Noul meu single se lansează pentru toate sufletele speciale care își doresc să ierte și să uite. E perfect normal să acordăm o a doua șansă, însă nu la nesfârșit. Oamenii știu cât de important ești, ceea ce își doresc, de fapt, este ca tu să nu știi asta. Niciodată să nu rămâi într-un loc unde nu te simți apreciat, nu trebuie să faci nimic special pentru a fi iubit. Vă îmbrățișez și vă iubesc!", a transmis Olivia Addams.

Olivia Addams este una dintre puținele artiste din România care a reușit să atingă succesul internațional într-un timp foarte scurt. Polonia, teritoriul cu cele mai de succes povești pentru artistă, a primit-o cu brațele deschise în diverse turnee promoționale pentru piesele care au reușit să ajungă pe primele poziții ale topurilor radio săptămâni la rând, fiind redate într-o rotație mare pe cele mai importante posturi de radio. "Stranger", "Are We There" sau "Never say never" sunt doar câteva dintre single-urile Oliviei care au căpătat expunere internațională, în timp ce "Scrisori în minor" sau "Răsărit perfect" sunt primele două single-uri în limba română care au reușit să o prezinte pe artistă într-un mod total diferit față de cum era obișnuită să fie văzut până acum.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5