Urmărește-ne în Social Media

Olivia Addams & Dylan Fuentes - Telepathy

Olivia Addams lansează un nou single - "Telepathy", în colaborare cu artistul columbian Dylan Fuentes. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Telepathy" a fost scrisă și compusă de Olivia Addams, alături de IRAIDA, Florian Rus, ACHI și Dylan Fuentes, iar de producție s-a ocupat ACHI. Videoclipul ce însoțește melodia este regizat de Isabella Szanto. Clipul piesei ne-o prezintă pe Olivia Addams într-un peisaj atipic, total diferit de celelalte videoclipuri cu care ne-a obișnuit, aceasta fiind protagonista unui joc unde, la final, ea este singura care rămâne la masă.

"Sunt tare încântată de colaborarea cu Dylan pentru că stilul lui aduce un vibe fresh asupra pieselor mele. Prin <<Telepathy>> am încercat să descriem sentimentul pe care îl ai atunci când cuvintele sunt prea puține pentru că simți o conexiune mai puternică decât ceea ce poți exprima. E o piesă veselă, care sper să vă facă să dansați - chiar și telepatic", a declarat Olivia Addams.

Olivia Addams este o artistă de invidiat pentru ușurința cu care reușește să domine atât industria muzicală din România, cât și pe cea din afara granițelor ei. Succesul său culminează în Polonia, unde a susținut mai multe turnee de promovare a hit-urilor sale ce se aud neîncetat la toate radiourile de top. "Stranger", "Are We There" sau "Never say never" sunt doar câteva dintre single-urile Oliviei care au reușit să se bucure de o expunere internațională, în timp ce "Scrisori în minor" sau "Răsărit perfect" sunt primele două single-uri în limba română care au reușit să prezinte latura vulnerabilă a artistei, mai puțin cunoscută publicului.

Dylan Fuentes este un artist columbian care reușește să cucerească lumea prin carisma sa explozivă. După colaborări cu artiști de succes precum Myke Towers, Lennox, Justin Quiles, Llane, Tainy și Mau y Ricky, Dylan și-a făcut debutul internațioanl cu piesa "Drown In Me", în colaborare cu Discrete, Ouse and Kiesza. Dylan Fuentes apare chiar și pe coloana sonoră a serialului Siempre Bruja, creat de Netflix, în cadrul căruia acesta joacă rolul principal. Recent, Dylan a anunțat pregătirea lansării primului său EP, alături de producătorul Daramola, sub tutela casei de producție NEON16/Interscope Records.

Comentarii