Urmărește-ne în Social Media

Olivia Addams - Creature

Olivia Addams a lansat piesa "Creature", combinația ideală de pop și dance, două stiluri unite de un refren captivant. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Creature" vorbește despre foste iubiri care lasă urme, dar în final, ajută în procesul nostru de transformare. Piesa a fost scrisă de IRAIDA, Marius Dia, Olivia Addams și Achi, care s-a ocupat și de producție.

"Când ești la pământ și nu ai nicio direcție, ești singura persoană care te poate face să strălucești. Scânteia ta rămâne în modul în care te simți și se reflectă în modul în care oamenii te percep. Vreau să ridic un toast pentru toți oamenii care s-au simțit distruși din cauza unei alte persoane și s-au reinventat. Acest cântec este pentru voi", a declarat Olivia Addams.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum "Stranger", "Fool Me Once" și "Never Say Never" au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive. La începutul lui 2022, Olivia a lansat primul ei cântec în limba română - "Scrisori în minor", ce a reușit să depășească 3 milioane de stream-uri. Au urmat "Răsărit perfect", "Buchet de trandafiri" (feat. rareș) sau "Până îmbătrânim" (cu florianrus). Recenta sa colaborare alături de Randi pentru piesa "Comete" a fost foarte bine primită atât de fanii artiștilor, cât și de radiouri.

Recent, artista a lansat piesele "Să nu mă poți uita", alături de Marko Glass și Bvcovia, "OMG" împreună cu Ilkay Sencan și "Dor".

Comentarii

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

 • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
 • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
 • The Motans - miercuri, 20 decembrie
 • VUNK - joi, 21 decembrie
 • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
 • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
 • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

 • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
 • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare