Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: Olga Verbițchi - Iluzia

Olga Verbițchi lansează "Iluzia", un single ce marchează încheierea unei etape din viață. Piesa beneficiază de un videoclip pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Compusă de Olga alături de Roland Kiss și Vlad Cireșan, piesa este pentru cei care iubesc din toată inima, dar care aleg să creadă în iluzii când magia iubirii dispare. Protagonistă în propria poveste, Olga joacă rolul personajului încătușat în propriile iluzii, iar videoclipul transpune într-un mod simplu dar intens toate trăirile artistei.

"<<Iluzia>> nu este doar un nou single cântat de către mine, ci este povestea care a stat închisă în mine ani la rând așteptând să fie auzită. Este prima oară când am reușit să mă expun și să creez ceva din durerea pe care am simțit-o. Piesa asta care reprezintă și debutul meu în songwriting m-a vindecat și mi-a demonstrat că toate încercările ce mi se dau sunt de fapt pentru a-mi găsi inspirația și a transmite mai departe. Mulțumesc echipei mele, băieților de la studio care mi-au prins vibe-ul și mi-au ascultat povestea, împreună cu ei am reușit să aducem «Iluzia»", a declarat Olga Verbițchi.

În 2016, Olga Verbițchi a participat la X Factor unde a câștigat marele premiu, iar la scurt timp după, a lansat primul single din carieră, "Prietena ta", urmat de "Pagini albe" (featuring Kio). La începutul anului 2018, a colaborat cu DJ Sava pentru "Coco Bongo" și tot în același an a lansat piesa "Portofele", melodia ce face parte din proiectul Naked Truth, semnat de MCulture by Damian Drăghici. La scurt timp după, a câștigat premiul "Vocea Internațională" în cadrul Sanremo Music Awards, iar în 2019 a lansat "Oameni" și "De ce mă minți".

Citește mai multe despre Olga Verbițchi
Videoclipuri cu Olga Verbițchi
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE