Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: OK Go - Obsession

Ce poţi face cu 500 de imprimante? Aparent poţi realiza un videoclip viral, cum au reuşit cei de la OK Go prin creaţia "Obsession". Un vizual hipnotizant pentru o piesă indie sacadată, cu un bas subtil.

Videoclipul a ajuns imediat viral, obţinând milioane de vizualizări în primele 48 de ore. "Obsession" este doar unul dintre cele mai trăznite clipuri ale formaţiei OK Go, cunoscută pentru creativitatea sa vizuală. Un zid de 567 imprimante în plină funcţiune este vedeta aici, folosit ca fundal pentru trupă pe tot parcursul clipului. Probabil vă întrebaţi dacă a meritat toată această risipă de hârtie, mai ales cu tendinţa "verde" actuală.

Trupa a ţinut să sublinieze că toată hârtia din "Obsession" va fi reciclată, iar veniturile sunt donate către Greenpeace. Artiştii recomandă vizionarea clipului în 4K sau 1440p, pentru că setarea "Auto HD" ar crea distorsionări intense în timpul unor secţiuni cu efecte caleidoscopice. Măiestria şi arta acestor muzicieni a mers până acolo încât culorile şi modelele devin prea complexe pentru compresia HD YouTube şi e prea multă informaţie de procesat.

OK Go se laudă că a "stricat Matrix-ul" şi e nevoie ca opera sa să se vadă în 4K. Sincronizarea imprimantelor încât să scoată simultan sute de hârtii cu modele imprimate şi să devină o veritabilă animaţie este de-a dreptul sisifică. Alte găselniţe ale rockerilor din Chicago? Au plutit în zero gravitaţie în videoclipul "Upside Down & Inside Out" din 2016 şi au încetinit timpul cu o filmare super slow motion devenită la rândul său virală anul trecut.

"Obsession" este un single extras de pe albumul din 2014, "Hungry Ghost", care includea şi piesa "I Won't Let You Down", filmată în întregime cu drone. Muzicienii nu sunt feriţi de controverse, acuzând Apple în 2014 că au plagiat video-ul "The Writing's On The Wall" pentru un eveniment de lansare a lui iPhone 6.

Formaţia discutase ideea cu Apple, dar compania a refuzat conceptul, angajând apoi totuşi echipa de producţie a celor de la OK Go.

Citește mai multe despre OK Go
Videoclipuri cu OK Go
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE