Urmărește-ne în Social Media

Oigăn + Corul TURURURU - Ora de muzică

Oigăn a lansat "Ora de muzică", cel de-al cincilea single de pe viitorul material discografic, "Antimaterie". Videoclipul piesei este o producție LUNO și te invităm să-l urmărești în articol.

Albumul "Antimaterie" este prima colaborare muzicală (oficială) cu Dáne Dávid, fiul lui Oigăn (beat-uri, sintetizatoare, bas), și a nenumărata cu vechiul colaborator Dan Georgescu (sintetizatoare, peisaje sonore, mix, master). Fiecare piesă de pe album reprezintă o invitație de a participa la ora materiei care îi poarta numele, cu vocalistul în rol de profesor și călăuză.

Până în momentul de față, publicul a fost invitat să participe la orele de: "Filozofie" alături de George Gâdei (Travka), "Matematică" alături de Adrian Despot, "Limba și Literatura Română" (feat. Lucia) și "Limba Engleză" cu Ami Crișan. Materialul "Antimaterie" va fi lansat în primăvara lui 2021.

Oigăn este un veteran al scenei indie din România. Membru fondator al trupelor Talitha Qumi și Kumm, Oigăn, pe numele din bulet Eugen Nuțescu, a colindat Europa cu cele două formații. A urmat o carieră solo care a condus la lansarea albumului "Sex with Onions" (2009). În 2013, muzicianul a pus bazele unui nou proiect muzical, Moon Museum, apoi s-a alăturat trupei Robin and the Backstabbers.

A omagiat muzica timpurie a lui Bob Dylan cu o chitară și un loop-station în cadrul unui proiect live numit "Oigăn plays Dylan", apoi "Oigăn plays Dylan again" (alături de Ami Crișan, vocea feminină din Moon Musem). În timpul izolării pe care a petrecut-o la Brașov, Oigăn a înregistrat 16 episoade din "Quarantunes", colaborări virtuale cu prieteni muzicieni din țară, dar și din afară.

Comentarii