Urmărește-ne în Social Media

OG Eastbull - Trening Negru feat. Caddillac & Tata Vlad

OG Eastbull revine cu o nouă lansare, colaborând cu doi dintre membrii BUG Mafia pentru piesa "Trening Negru". Odată cu această lansare, artistul anunță și primul album solo în limba română - "Foame și ambiție".

"Trening Negru" a fost produsă de Maggo Del Blocco, colaboratorul frecvent OG Eastbul și Golani. Fiind a doua colaborare dintre OG și Tata Vlad, artistul a declarat pe social media că muzica celor de la BUG Mafia a fost una din sursele principale de inspirație ce l-au determinat pe acesta să se îndrăgostească de muzica rap.

Albumul "Foame și ambiție", ce include piesa "Trening Negru", este așteptat pe 12 iulie. Materialul va conține 31 de piese și colaborări cu cei mai mari artiști urbani și nu numai.

OG Eastbull, trapper-ul român cunoscut în Italia

OG Eastbull este un trapper român ce a cunoscut succesul atât în Italia, cât și în România. Majoritatea videoclipurilor sale au fost filmate pe străzile Romei, de unde acesta s-a și inspirat pentru piesele sale. Deși par agresive, versurile melodiilor lui OG Eastbull vorbesc despre lucruri și evenimente reale, iar întreaga sa muzică reprezintă un statement pentru ceea ce viața de cartier te învață. Cariera lui a avut o ascensiune uimitoare odată cu lansarea hit-ului "Bella Giornata", pentru care a câștigat un disc de aur și dublu platină. În industria românească, piesa "Contactu'" s-a bucurat de un succes la fel de mare. De asemenea, OG a mai colaborat cu nume precum NANE, NOSFE, Amuly, Killa Fonic, Roxen, etc.

Tata Vlad, membru fondator B.U.G. Mafia, este unul dintre cei mai apreciați artiști și producători din România. Am putea puncta numeroase repere din cariera lui pentru a descrie influența pe care o are în industria muzicală autohtonă, dar e suficient de menționat faptul că în ultimii doi ani piesa "8 Zile Din 7", semnată de B.U.G. Mafia, featuring-ul cu AMI pentru "Enigma" si colaborarea cu Holy Molly pentru "Ploua" s-au aflat în topul preferințelor fanilor pe platformele de streaming și în heavy-rotation în playlisturile radiourilor.

Caddillac este unul dintre membrii trupei de hip hop BUG Mafia, una dintre cele mai apreciate formații de acest gen din România. Printre lansările de succes avute alături de trupă se numără și albumele "Mafia", "Înc-o zi, înc-o poveste", "Băieții buni" sau "Înapoi în viitor".

PUBLICITATE
Comentarii