Urmărește-ne în Social Media

Of Monsters and Men - Wars

Of Monsters and Men a lansat videoclipul piesei "Wars", single extras de pe albumul "Fever Dream". Este un videoclip animat al trupei islandeze de indie/folk pe care o aşteptăm la Summer Well 2020. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

"Wars" este un videoclip care spune o poveste întunecată, demnă de "Stranger Things" sau mai degrabă "Scooby Doo", având în vedere stilul animaţiei. Protagoniştii clipului sunt răpiţi de tentacule negre şi cad într-un univers al creaturilor supranaturale din multiple mitologii şi religii. Piesa este foarte funky, un indie dansabil de început de petrecere cu destule sample-uri de "clap" pentru a fi antrenant şi un bas pe măsură.

Asta în vreme ce părţi din corpurile protagoniştilor ajung sushi la masa psihedelică a unor creaturi din alte universuri. "Wars" este încă un single de pe albumul lansat în acest an "Fever Dream". De pe acel LP am mai putut asculta şi hitul "Alligator". Despre noul material video Of Monsters and Men a declarat următoarele:

Vizualul pentru albumul nostru "Fever Dream" este inspirat de teme din alte lumi, visătoare şi horror. Pentru "Wars" am vrut să continuăm pe aceleaşi teme, dar şi să păstrăm lucrurile distractive şi lipsite de griji. Realizarea unui clip animat a părut modalitatea perfectă să facem asta. Ne-am reunit cu duo-ul uimitor şi creativ WeWereMonkeys, cu care am colaborat în trecut la video-urile "Little Talks şi "King and Lionheart".

"Wars" este despre "războiul" dintre conştientul şi subconştientul tău, iar videoclipul surprinde cum este să fii prins între cele două lumi.

Trupa islandeză are 9 ani de activitate şi abordează genuri precum indie folk, chamber pop şi folk pop. Albumul de debut "My Head Is an Animal" a fost pe primul loc în topurile din Australia, Islanda, Irlanda şi în clasamentele Alternative Rock din SUA. În US Billboard 200 a ajuns până pe locul 6.

Single-ul "Alligator" lansat în acest an a ocupat locul întâi în topurile AAA şi a prins Top 5 în clasamentul Alternative Radio. Discul cel nou a fost promovat printr-un turneu european şi nord american al grupului, iar acum urmează şi opriri în Japonia şi Australia. Pe Of Monsters and Men îi vom vedea la ediţia aniversară de Summer Well, cea din 2020. Festivalul ajunge la a zecea ediţie şi îi are în lineup şi pe Nothing But Thieves şi Tom Walker.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 7 august 2020

Summer Well 2020

Loc
Domeniul Știrbey
PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Of Monsters And Men a lansat o ediție specială a albumului "My Head Is An Animal"

Trupa islandeză Of Monsters And Men sărbătorește zece ani de la lansarea albumului "My Head Is An Animal" cu o editie specială a LP-ului. Pe noul material sunt incluse două piese bonus - "Phantom" și "Sugar In A Bowl".

Publicat

pe

Of Monsters and Man
Of Monsters and Man │ FOTO: Universal Music

"My Head Is An Animal" contine aceleasi piese ca varianta originală a albumului, "Numb Bears", "Lakehouse" și "Sinking Man" devenind disponibile pentru prima oară și pe platformele de streaming. În plus, formația a adăugat și alte două piese, ce puteau fi auzite doar la concertele live. "Phantom" și "Sugar In A Bowl" vor putea fi ascultate de toți fanii trupei, din întreaga lume.

"Prin intermediul acestui album ați ajuns să ne cunoașteți mulți dintre voi și suntem extrem de recunoscători pentru acest lucru. Le mulțumim tuturor celor care au ascultat acest material și ne-au susținut în acest ultim deceniu", a transmis trupa.

Of Monsters And Men - "Phantom"

Tracklist Of Monsters And Men - "My Head Is An Animal":

1. Of Monsters and Men - Dirty Paws
2. Of Monsters and Men - King And Lionheart (2011 Iceland Release Version)
3. Of Monsters and Men - Numb Bears (2011 Iceland Release Version)
4. Of Monsters and Men - Sloom
5. Of Monsters and Men - Little Talks
6. Of Monsters and Men - From Finner
7. Of Monsters and Men - Six Weeks
8. Of Monsters and Men - Love Love Love
9. Of Monsters and Men - Your Bones
10. Of Monsters and Men - Lakehouse (2011 Iceland Release Version)
11. Of Monsters and Men - Yellow Light
12. Of Monsters and Men - Sinking Man (2011 Iceland Release Version)
13. Of Monsters and Men - Phantom
14. Of Monsters and Men - Sugar in a Bowl

Of Monsters And Men este o formație islandeză de muzică indie/folk și rock. Ea este formată din Nanna Bryndís Hilmarsdóttir, Ragnar "Raggi" Þórhallsson, Brynjar Leifsson, Arnar Rósenkranz Hilmarsson și Kristján Páll Kristjánsson. Albumul de debut, "My Head Is An Animal", a ajuns pe prima pozitie a topurilor din Australia, Islanda și Irlanda. În Billboard Hot 200, materialul a ocupat a 6-a poziție, iar piesa "Little Talks" a ajuns în top 10 în majoritatea top-urilor din Europa, incluzând locul 1 în Irlanda și Islanda.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6