Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Of Monsters and Men - Wars

Of Monsters and Men a lansat videoclipul piesei "Wars", single extras de pe albumul "Fever Dream". Este un videoclip animat al trupei islandeze de indie/folk pe care o aşteptăm la Summer Well 2020. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

"Wars" este un videoclip care spune o poveste întunecată, demnă de "Stranger Things" sau mai degrabă "Scooby Doo", având în vedere stilul animaţiei. Protagoniştii clipului sunt răpiţi de tentacule negre şi cad într-un univers al creaturilor supranaturale din multiple mitologii şi religii. Piesa este foarte funky, un indie dansabil de început de petrecere cu destule sample-uri de "clap" pentru a fi antrenant şi un bas pe măsură.

Asta în vreme ce părţi din corpurile protagoniştilor ajung sushi la masa psihedelică a unor creaturi din alte universuri. "Wars" este încă un single de pe albumul lansat în acest an "Fever Dream". De pe acel LP am mai putut asculta şi hitul "Alligator". Despre noul material video Of Monsters and Men a declarat următoarele:

Vizualul pentru albumul nostru "Fever Dream" este inspirat de teme din alte lumi, visătoare şi horror. Pentru "Wars" am vrut să continuăm pe aceleaşi teme, dar şi să păstrăm lucrurile distractive şi lipsite de griji. Realizarea unui clip animat a părut modalitatea perfectă să facem asta. Ne-am reunit cu duo-ul uimitor şi creativ WeWereMonkeys, cu care am colaborat în trecut la video-urile "Little Talks şi "King and Lionheart".

"Wars" este despre "războiul" dintre conştientul şi subconştientul tău, iar videoclipul surprinde cum este să fii prins între cele două lumi.

Trupa islandeză are 9 ani de activitate şi abordează genuri precum indie folk, chamber pop şi folk pop. Albumul de debut "My Head Is an Animal" a fost pe primul loc în topurile din Australia, Islanda, Irlanda şi în clasamentele Alternative Rock din SUA. În US Billboard 200 a ajuns până pe locul 6.

Single-ul "Alligator" lansat în acest an a ocupat locul întâi în topurile AAA şi a prins Top 5 în clasamentul Alternative Radio. Discul cel nou a fost promovat printr-un turneu european şi nord american al grupului, iar acum urmează şi opriri în Japonia şi Australia. Pe Of Monsters and Men îi vom vedea la ediţia aniversară de Summer Well, cea din 2020. Festivalul ajunge la a zecea ediţie şi îi are în lineup şi pe Nothing But Thieves şi Tom Walker.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Of Monsters and Men
Videoclipuri cu Of Monsters and Men
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE