Urmărește-ne în Social Media

Of Monsters and Men - Organs (Acustic)

Trupa islandeză Of Monsters and Men a lansat un videoclip ce promovează o versiune acustică a piesei ”Organs”. Regia clipului este semnată de Dan Huiting.

După o pauză de 4 ani de la apariția albumului de debut ”My Head Is an Animal, formația islandeză Of Monsters and Men s-a întors anul trecut cu cel de-al doilea material de studio. Noul disc al trupei se numește “Beneath the Skin” și a fost lansat pe 9 iunie 2015 prin intermediul SKRIMSL, Republic și Universal Music.

După ”Crystals”, ”I Of The Storm” și ”Empire”, Of Monsters and Men continuă promovarea discului cu ”Organs”. Pentru această piesă, trupa a ales filmarea unui videoclip simplist, care să pună accent pe linia melodică și versurile compoziției. Clipul este regizat de Dan Huiting.

Albumul “Beneath the Skin” conține 11 piese în format standard și 14 în versiunea deluxe. Pentru acest material, formația a lucrat cu producătorul Rich Costey.

Tracklist “Beneath the Skin” – Of Monsters and Men:

 1. Crystals
 2. Human
 3. Hunger
 4. Wolves Without Teeth
 5. Empire
 6. Slow Life
 7. Organs
 8. Black Water
 9. Thousand Eyes
 10. I of the Storm
 11. We Sink

Deluxe Edition

 1. Backyard
 2. Winter Sound
 3. Black Water (Chris Taylor Of Grizzly Bear Remix)

Noi piese de pe discul “Beneath the Skin” vor putea fi ascultate live în concertele pe care trupa le va susține în perioada următoare. Formația are programate show-uri în Columbia, Brazilia, Argentina, Chile.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Of Monsters And Men a lansat o ediție specială a albumului "My Head Is An Animal"

Trupa islandeză Of Monsters And Men sărbătorește zece ani de la lansarea albumului "My Head Is An Animal" cu o editie specială a LP-ului. Pe noul material sunt incluse două piese bonus - "Phantom" și "Sugar In A Bowl".

Publicat

pe

Of Monsters and Man
Of Monsters and Man │ FOTO: Universal Music

"My Head Is An Animal" contine aceleasi piese ca varianta originală a albumului, "Numb Bears", "Lakehouse" și "Sinking Man" devenind disponibile pentru prima oară și pe platformele de streaming. În plus, formația a adăugat și alte două piese, ce puteau fi auzite doar la concertele live. "Phantom" și "Sugar In A Bowl" vor putea fi ascultate de toți fanii trupei, din întreaga lume.

"Prin intermediul acestui album ați ajuns să ne cunoașteți mulți dintre voi și suntem extrem de recunoscători pentru acest lucru. Le mulțumim tuturor celor care au ascultat acest material și ne-au susținut în acest ultim deceniu", a transmis trupa.

Of Monsters And Men - "Phantom"

Tracklist Of Monsters And Men - "My Head Is An Animal":

1. Of Monsters and Men - Dirty Paws
2. Of Monsters and Men - King And Lionheart (2011 Iceland Release Version)
3. Of Monsters and Men - Numb Bears (2011 Iceland Release Version)
4. Of Monsters and Men - Sloom
5. Of Monsters and Men - Little Talks
6. Of Monsters and Men - From Finner
7. Of Monsters and Men - Six Weeks
8. Of Monsters and Men - Love Love Love
9. Of Monsters and Men - Your Bones
10. Of Monsters and Men - Lakehouse (2011 Iceland Release Version)
11. Of Monsters and Men - Yellow Light
12. Of Monsters and Men - Sinking Man (2011 Iceland Release Version)
13. Of Monsters and Men - Phantom
14. Of Monsters and Men - Sugar in a Bowl

Of Monsters And Men este o formație islandeză de muzică indie/folk și rock. Ea este formată din Nanna Bryndís Hilmarsdóttir, Ragnar "Raggi" Þórhallsson, Brynjar Leifsson, Arnar Rósenkranz Hilmarsson și Kristján Páll Kristjánsson. Albumul de debut, "My Head Is An Animal", a ajuns pe prima pozitie a topurilor din Australia, Islanda și Irlanda. În Billboard Hot 200, materialul a ocupat a 6-a poziție, iar piesa "Little Talks" a ajuns în top 10 în majoritatea top-urilor din Europa, incluzând locul 1 în Irlanda și Islanda.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6