Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Of Mice & Men - Instincts

Of Mice & Men a selectat cele mai hardcore sesiuni de pogo şi moshing de la concertele sale şi le-a integrat în noul videoclip "Instincts". Unele trupe preferă clipurile abstracte sau cu o poveste complexă, dar această formaţie a ales o compilaţie de concerte live. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

"Instincts" este cel mai nou single extras de pe albumul "Defy", lansat în ianuarie. LP-ul este al cincilea din istoria trupei şi a fost înregistrat pe parcursul anului 2017. De producţie s-a ocupat Howard Benson, nominalizat la Grammy-ul pentru "Producătorul Anului" în 2007 şi 2008. A colaborat cu Sepultura, P.O.D. şi Crazy Town. De asemenea este omul care a şlefuit sound-ul unic al celor de la My Chemical Romance, atunci când curentul emo era la modă.

"Defy" include 12 piese şi este primul album Of Mice & Men cu Aaron Pauley ca solist vocal unic, după plecarea vocalului Austin Carlile. Acesta a părăsit grupul în 2016 din cauza unor probleme de sănătate. Pauley era basist în trupă, iar acum este şi solistul său. Cel mai nou videoclip a fost regizat de către Ben Anderson.

Inspiraţia pentru realizarea melodiei a venit astfel, conform lui Pauley:

Trebuia să participăm la un festival numit "With Full Force" în Germania şi decorul era un soi de cimitir de maşinării vintage, numit Ferropolis. Se afla pe un mic lac, care avea un microclimat şi apoi cu câteva ore înainte să cântăm a venit un uragan în jurul acelui lac.

Întregul festival a fost inundat şi oprit. Aşa că demo-ul melodiei, la nivel instrumental a luat naştere în acea zi.

Dacă prima parte a piesei este metalcore pur cu elemente de nu metal, imediat după mijlocul piesei începe un baraj de solo-uri care arată adevărata natură a trupei. Sunt momente când resimţim influenţe de thrash şi heavy metal, iar acel solo evoluează ulterior cu o melodicitate de care nu îi suspectam pe cei de la Of Mice & Men. Totul este urmat de un breakdown cu tobe şi chitară ritm şi un final glorios cu voce curată.

Cel mai de succes release al trupei de pe noul album a fost single-ul "Money", cover după Pink Floyd. Of Mice & Men se află în pauză acum, după un turneu solicitant anul trecut. În această lună au programate câteva gig-uri cu Five Finger Death Punch şi apoi apariţii la festivalurile verii.

Trupa este activă din 2009 şi are 5 albume lansate. Evoluţia sound-ului este impresionantă, mai ales după schimbarea de solist.

Citește mai multe despre Of Mice & Men
Videoclipuri cu Of Mice & Men
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE