Urmărește-ne în Social Media

OCS - golGOLgol

OCS își încântă fanii cu o piesă proaspătă, intitulată "golGOLgol". Este lansată alături de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"Și am un gol cât casa în stomac! / Am un gol gol gol gol gol gol mare în stomac! / Ca un cățel uitat în parc! / Ca o săgeată fără arc!" cântă OCS în noua lor piesă. Cu toate că versurile abordează teme mai greu de digerat, compoziția muzicală, dar și videoclipul "golGOLgol" reușesc să smulgă un zâmbet și să ofere acea doză de speranță că orice întrebare va primi un răspuns, iar orice problemă beneficiază de o soluție.

Proaspăta lansare a trupei va beneficia de un turneu de promovare. OCS va porni prin țară, cu opriri în mai multe orașe, unde va interpreta cele mai apreciate piese din repertoriu și, bineînțeles, "golGOLgol".

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani - inspirat din titlul cărții lui Freud - este numele trupei formate care a luat naștere în Constanța, în urmă cu douăzeci și șase de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.

Comentarii