Urmărește-ne în Social Media

OCS - Căprioara Acerbă

Omul cu Șobolani a lansat videoclipul noului single ”Căprioara acerbă”. Premiera vizualului a avut loc în cadrul unui concert în Control.

După turneul aniversar din 2015, în cadrul căruia OCS și-a sărbătorit majoratul, trupa își continuă activitatea în 2016 cu un nou single, intitulat ”Căprioara Acerbă”. Melodia a fost masterizată de Adam Whittaker și este acompaniată de un videoclip în regia lui Bogdan Moldoveanu (aka Hypno).

”Avem vreo 33 de clipuri. Dar ăsta e, de departe, cel mai cel! Felicitările, masa și dansul merg către Bogdan Moldoveanu, Alexandru Dorobanțu, Andu Radu + întreaga echipă! (...) Nicio căprioară nu a fost abuzată acerb în acest material”, a transmis solistul Dan Amariei.

Pentru cei care n-au prins povestea de la capăt, Omul cu Șobolani sau OCS s-a înființat în 1997 în Constanța, îmbogățind scena muzicii alternative românești cu o trupă care avea să devină emblema unei generații nonconformiste. Drumul formației a însemnat până în prezent 8 albume, peste 30 videoclipuri, tot atâtea single-uri și câteva generații bune de oameni care s-au încăpățânat alături de ei să creadă în acest proiect. Trupa Omul cu șobolani a evoluat de la angoasantul ”Ne punem în cap”, trecând prin veselia din ”OCSTV” și introspectivul ”Dansăm legați la ochi cu spatele la zid”, susținându-și examenul maturității cu ”Marea căutare”. În cei 18 ani de activitate, piesele formației s-au putut asculta atât în playlist-urile și topurile posturilor de radio, cât și a televiziunilor de specialitate. 

Discografie OCS: Razna(1999), Ne punem în cap (2001), Mâinile sus! (2002), OCS tv (2004), Best before 2005 (2005), Superparanoia (2006), Dansăm legați la ochi cu spatele la zid (2009), Retro (2011), Marea Căutare (2013).

Comentarii