Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: OCS - Binili Învinge

Omul cu Șobolani a lansat videoclipul piesei ”Binili Învinge”. Titlul este sloganul postului Radio Guerrilla, promovat în perioada de după retragerea licențelor de către CNA.

”Acel moment când OCS // ”BINILI INVINGE!”capătă și videoclip. (...) Mulțumim Omul cu șobolani, Danez, Dobrotã, Aramă și Andrei. Regizor Radu Ungureanu. Hai noroc, Tamango, oriunde te-ai afla!”, apare pe pagina de facebook Radio Guerrilla.

În septembrie 2013, Radio Guerrilla a pierdut toate licențele de difuzare. Postul a recâștigat doi ani mai târziu, prin concurs, 7 dintre licențele retrase de CNA, în mai 2016 primind autorizația de a începe emisia în București. Titlul noii piese OCS - ”Binili Învinge” - a fost sloganul postului de radio în perioada în care nu a mai avut autorizația de a emite.

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicu Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu 20 de ani. De atunci, formația a ajuns departe: a cucerit scena alternativă românească, a scos opt albume, a filmat peste 30 de videoclipuri, a susținut sute de concerte și este la a treia generație de fani. În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu.

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)
Videoclipuri cu Omul cu Șobolani (OCS)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE