BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: OCS - Binili Învinge

Omul cu Șobolani a lansat videoclipul piesei ”Binili Învinge”. Titlul este sloganul postului Radio Guerrilla, promovat în perioada de după retragerea licențelor de către CNA.

”Acel moment când OCS // ”BINILI INVINGE!”capătă și videoclip. (...) Mulțumim Omul cu șobolani, Danez, Dobrotã, Aramă și Andrei. Regizor Radu Ungureanu. Hai noroc, Tamango, oriunde te-ai afla!”, apare pe pagina de facebook Radio Guerrilla.

În septembrie 2013, Radio Guerrilla a pierdut toate licențele de difuzare. Postul a recâștigat doi ani mai târziu, prin concurs, 7 dintre licențele retrase de CNA, în mai 2016 primind autorizația de a începe emisia în București. Titlul noii piese OCS - ”Binili Învinge” - a fost sloganul postului de radio în perioada în care nu a mai avut autorizația de a emite.

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicu Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu 20 de ani. De atunci, formația a ajuns departe: a cucerit scena alternativă românească, a scos opt albume, a filmat peste 30 de videoclipuri, a susținut sute de concerte și este la a treia generație de fani. În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu.

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)
Videoclipuri cu Omul cu Șobolani (OCS)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE