Urmărește-ne în Social Media

OCS - Baloane De Săpun

OCS s-au întors din Londra cu ”Baloane de Săpun”. Videoclipul a fost filmat de Dan, Mihnea, Radu, Nucu și Dragoș în 2014 și promovează o nouă piesă extrasă de pe albumul ”Marea Căutare”.

Cu mesajul ”Mulțumim, Londra, ne vedem și în 2015”, membrii OCS răspândesc în mediul virtual ”Baloane de Săpun”. Noul videoclip al trupei, prezentat în premieră în cadrul unui concert din Control, este disponibil online.

Piesa ”Baloane de Săpun” este extrasă de pe cel de-al optulea material al trupei, „Marea Căutare”, lansat pe 11 octombrie, în clubul Colectiv din București – Vezi poze și citește recenzia concertului. Pentru disc, cei de la Omul cu șobolani au colaborat cu producătorul Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music, iar membrii formației sunt extrem de încântați de rezultat și speră să mai lucreze cu el și pe viitor. Interesant este că nu grupul l-a abordat pe producătorul englez, ci acesta a făcut primul pas și a spus că vrea să lucreze cu OCS. Titlul discului descrie cel mai bine starea în care se află trupa. Dan Amariei, Nicolae Amara, Mihnea Dobrotă și Radu Andrei sunt într-o continuă căutare de identitate, stil, inspirație. Este un proces ce nu are început și sfârșit, dar pe parcurs dă naștere unor creații artistice inedite. De pe album, formația a mai lansat single-urile „Caută”, „Visule” feat. Bean, „Ridică-te și mergi în mâini”, „Am ce dau” și „Apă de izvor” și ”Pandora”.

Tracklist OCS - ”Marea Căutare”:

 1. „Ni se pregătește ceva”
 2. „Am ce dau”
 3. „Visule”
 4. „Baloane de săpun”
 5. „Pandora”
 6. „Reptile de pluș”
 7. „Ridică-te și mergi în mâini”
 8. „Hiroshima”
 9. „Apă de izvor”
 10. „Caută”
 11. „Etajul 28″
Comentarii