Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Oana Radu & Dr. Mako feat. Doddy - Stai

Oana Radu continuă să colaboreze cu Dr. Mako şi lansează un nou videoclip pentru single-ul "Stai", în colaborare cu Doddy.

Oana Radu şi Dr. Mako au ajuns la cel de-al patrulea single în această formulă şi lansează single-ul si videoclipul "Stai", featuring Doddy. Single-ul "Stai" este compus de către Oana Radu, alături de Dr. Mako şi Doddy, iar videoclipul este regizat de către Ionuţ Trandafir, colaboratorul Oanei şi pentru videoclipul anterior, "Dragostea-i nebună".

"Cuvintele uneori sunt de prisos, aş vrea să vorbească pentru mine piesa mea. Mi-am dorit din suflet să fie în colaborare cu Doddy, şi am avut surpriza să gasesc în el nu doar un profesionist, ci şi un prieten şi un om minunat! Mulţumesc mult Dr. Mako fiindcă îmi este alături în continuare, mulţumesc Cat Music şi Voices Media pentru susţinere şi implicare", declară Oana Radu.

Oana Radu şi Dr. Mako au început colaborarea în 2014, odată cu lansarea mega-hitului "Tu", care are peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. De atunci şi până în prezent, cei doi artişti au lansat single-urile "Ea a fost prima" (feat Pacha Man) şi "Dragostea-i nebuna".

Citește mai multe despre Oana Radu
Videoclipuri cu Oana Radu
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE