Urmărește-ne în Social Media

Nwanda & K-lu – De ce nu?

"De ce nu?" este noul single Nwanda, realizat în colaborare cu K-lu. Acesta va fi inclus pe ”Caleidoscop”, cel de-al doilea album al artistului, programat pentru lansare la sfârșitul acestui an.

Piesa ”De ce nu?” include replici din filme celebre românești, așadar a venit natural apariția în clip a unui actor de prestigiu: Papil Panduru, un veteran al cinematografiei românești, cu peste 25 de filme în palmares.

Videoclipul, regizat de Black Moon, a fost filmat în Casa Carol 53 din București. Printre numărul mare de invitați, la filmări au fost prezenți și Deliric, Jazz 8 (The Bridge Committee), Dj Sauce, DJ Mo’, skaterii de la Eroilor Mafia, membrii Sweet Damage Crew și dj-ul Alt Om.

Noul single ”De ce nu?” poate fi descărcat gratuit de pe pagina de Bandcamp a artistului (nwanda.bandcamp.com), în două versiuni (originală + remix), alături de instrumentale. Remixul a fost produs de Brock Berrigan, un beat maker din SUA, New Jersey.

Videoclipul e interactiv, fanii putând să apară în clip cu ajutorul unei aplicații dedicate. Mai multe detalii pe această temă puteți afla direct de la Nwanda.

“Atât eu, cât și echipa din spatele meu, am încercat cu fiecare proiect nou să venim cu ceva diferit față de ceea ce s-a întâmplat înainte, de aceea niciun clip nu seamănă cu cele anterioare. “De ce nu?” a fost gândit încă de la început ca un pachet complet, care să ofere ascultătorilor o experiență totală. Videoclipul este însoțit de o aplicație, prin care fanii pot fi și ei prezenți la petrecerea noastră și își pot crea propriul clip.” - Nwanda

“Totul a început în urma unor discuții relaxate la o petrecere. Peste câteva zile aveam să mă apuc de treabă, schițând o piesă care să includă versurile scrise de Nwanda. Am comunicat telefonic și prin intermediul internetului și am reușit să imprimăm piesei amprenta personală a fiecăruia, ajungând la un rezultat cât se poate de satisfăcător. A fost o colaborare pe cât de profesională, pe atât de amicală.” - K-lu

Nwanda este artist al labelului independent Facem Records din anul 2000. Albumul său de debut, ”Balanța”, a apărut la sfârșitul lui 2012 și i-a avut ca invitați pe DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, Cedry2k, Carbon, Redstar, Brugner, Jace Abstract, Grigo. Vrăji (feat. Deliric) și Prost nu înseamnă nebun (feat. DOC), cele două single-uri de pe ”Balanța” care au fost promovate prin videoclipuri, au strâns împreună peste 2 milioane de vizualizări.

PUBLICITATE
Comentarii