Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Videoclip oficial: Novaspace feat. Alina Eremia - Out of my mind

Alina Eremia, una dintre cele mai iubite artiste din România, lansează un nou single în colaborare cu Novaspace, denumit "Out of my mind". Prin această piesă, artistă își dorește propulsarea carierei la nivel internaţional. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

“Out of My Mind” este prima colaborarea a Alinei cu un producător internaţional renumit şi anume Novaspace, cunoscut pentru hit-ul “Since You’ve Been Gone” şi premiat cu platinnum disc award for nr 1 Sirius Xm song în Usa în 2015 , care este sub managementul casei de producţiei a lui Markus Schulz , SMG (Schulz Music group)

În regia lui Alex Ceauşu, filmările videoclipului au avut loc în faimosul cartier de graffiti Wynwood din Miami, acolo unde au ales să filmeze artişti precum Ricky Martin , J. LO sau Nick Jonas.

“Mi-a plăcut piesa de la prima ascultare şi mă bucur foarte mult că Novaspace şi Markus Schulz au considerat că vocea mea este cea mai potrivită. El are mare încredere în piesă şi va include remixul în play-urile lui pentru festivalurile internaţionale.”, a spus Alina.

“Out of My Mind” este deja în playlist-urile radiourilor din Australia din partea cărora a primit un feedback foarte bun.

“Feedback-ul pe care l-am primit din Australia a fost o surpriză plăcută şi sper că şi în România va face o impresie la fel de bună.”, a completat Alina.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE