Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Poze concert Helloween - Pumpkins United la Romexpo - 2017 Poze de la concertul lui Ștefan Bănică - primul show de Crăciun din 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Novaspace feat. Alina Eremia - Out of my mind

Alina Eremia, una dintre cele mai iubite artiste din România, lansează un nou single în colaborare cu Novaspace, denumit "Out of my mind". Prin această piesă, artistă își dorește propulsarea carierei la nivel internaţional. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

“Out of My Mind” este prima colaborarea a Alinei cu un producător internaţional renumit şi anume Novaspace, cunoscut pentru hit-ul “Since You’ve Been Gone” şi premiat cu platinnum disc award for nr 1 Sirius Xm song în Usa în 2015 , care este sub managementul casei de producţiei a lui Markus Schulz , SMG (Schulz Music group)

În regia lui Alex Ceauşu, filmările videoclipului au avut loc în faimosul cartier de graffiti Wynwood din Miami, acolo unde au ales să filmeze artişti precum Ricky Martin , J. LO sau Nick Jonas.

“Mi-a plăcut piesa de la prima ascultare şi mă bucur foarte mult că Novaspace şi Markus Schulz au considerat că vocea mea este cea mai potrivită. El are mare încredere în piesă şi va include remixul în play-urile lui pentru festivalurile internaţionale.”, a spus Alina.

“Out of My Mind” este deja în playlist-urile radiourilor din Australia din partea cărora a primit un feedback foarte bun.

“Feedback-ul pe care l-am primit din Australia a fost o surpriză plăcută şi sper că şi în România va face o impresie la fel de bună.”, a completat Alina.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE