Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Nosfe feat Ruby - Condimente

Ruby apare în ipostază de star de la Bollywood în cel mai nou videoclip al piesei ”Condimente”, înregistrată împreună cu Nosfe. Clipul a fost regizat de Dan Petcan, iar filmările au avut loc într-un hotel din București.

Nosfe și Ruby lansează single-ul "Condimente", care vine însoțit de un videoclip inspirat din poveștile de la Bollywood. Piesa este compusă de către Nosfe, What's Up, Shift, Costin Bodea și David Ciente, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan, cel cu care Ruby a colaborat pentru cele mai recente clipuri, „Bună, ce mai zici” și „Tata”.

„'Condimente' e o piesă în care s-au adunat toate elementele unei rețete de succes, cum zic și versurile. Și pe lângă asta, am avut și norocul să o am pe Ruby lângă mine, așa ca rezultatul nu putea fi decât spectaculos.” a povestit Nosfe.

Filmările au avut loc în incinta unui hotel din București, au durat peste 20 de ore, au fost folosite decoruri special realizate, de la materiale, la flori, bijuterii și costumele semnate Cristina Săvulescu (Ruby) și Laura Lazăr (dansatoare). În videoclip, Ruby are și o coregrafie specială și a repetat zilnic alături de coregraful Chiriac Dan "Papu".

Citește mai multe despre Ruby
Videoclipuri cu Ruby
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE