Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Nosfe feat Ruby - Condimente

Ruby apare în ipostază de star de la Bollywood în cel mai nou videoclip al piesei ”Condimente”, înregistrată împreună cu Nosfe. Clipul a fost regizat de Dan Petcan, iar filmările au avut loc într-un hotel din București.

Nosfe și Ruby lansează single-ul "Condimente", care vine însoțit de un videoclip inspirat din poveștile de la Bollywood. Piesa este compusă de către Nosfe, What's Up, Shift, Costin Bodea și David Ciente, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan, cel cu care Ruby a colaborat pentru cele mai recente clipuri, „Bună, ce mai zici” și „Tata”.

„'Condimente' e o piesă în care s-au adunat toate elementele unei rețete de succes, cum zic și versurile. Și pe lângă asta, am avut și norocul să o am pe Ruby lângă mine, așa ca rezultatul nu putea fi decât spectaculos.” a povestit Nosfe.

Filmările au avut loc în incinta unui hotel din București, au durat peste 20 de ore, au fost folosite decoruri special realizate, de la materiale, la flori, bijuterii și costumele semnate Cristina Săvulescu (Ruby) și Laura Lazăr (dansatoare). În videoclip, Ruby are și o coregrafie specială și a repetat zilnic alături de coregraful Chiriac Dan "Papu".

Citește mai multe despre Ruby
Videoclipuri cu Ruby
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE