Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Videoclip oficial: Noel Gallagher’s High Flying Birds - If Love Is The Law

Noel Gallagher a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa ”If Love Is The Law”. Regizat de Mike Bruce, clipul este și trailer pentru ”Stranded on the Earth”, un film despre “doi nelegiuți care se întâlnesc și se îndrăgostesc”.

If Love Is The Law” este, se pare, cel de-al 5-lea capitol dintr-un film compus din 7 episoade. Pelicula se numește ”Stranded on the Earth, este gândită de regizorul Mike Bruce și inspirată de albumul lui Noel, ”Who Built The Moon?”.

”“If Love Is the Law” este atât videoclip de sine stătător, cât și trailer pentru ”Stranded on the Earth”; în film vom vedea o poveste spusă cronologic despre doi nelegiuiți care se întâlnesc și se îndrăgostesc. Toate videoclipurile vor fi lansate în formatul unui film, ce va cuprinde secvențe de dialog și live-uri. Conceptul proiectului a venit în urma unei serii de discuții pe care le-am avut cu Noel de-a lungul ultimelor luni, până să fie lansat ”Who Built The Moon?”. Când Noel mi-a trimis albumul, am știut că vreau să fac ceva ieșit din comun, ceva ce nu suntem obișnuiți să vedem în formatul unui videoclip muzical”, a detaliat regizorul Mike Bruce pentru Rolling Stone Magazine.

 ”Who Built The Moon?” este cel de-al 3-lea album solo al fostului membru Oasis. LP-ul a fost înregistrat în perioada octombrie 2015 – iunie 2017, trecând printr-un amplu proces de șlefuire, prelungit până pe ultima sută de metri.

“Nu știu dacă voi mai face un alt album altfel decât l-am făcut pe acesta, pentru că e palpitant așa, să văd cum, de exemplu, vinerea trecută, la masterizare, discul încă se schimba. Mă uitam și...chestii care nu credeam că o să ajungă pe album sunt acum pe album. Și exact în ultima zi de mixaj mă gândeam: <<Ce naiba a devenit piesa asta?>>, înțelegi ce vreau să spun? Și discul e cu atât mai bun, tocmai de asta”, detalia Noel.

Fanii au apreciat noua abordare și direcție muzicală, albumul ”Who Built The Moon?” debutând pe prima poziție în topul discurilor din UK. Această performanță s-a însumat celorlalte reușite, Noel având acum 10 albume de studio consecutive plasate în fruntea acestui top. Dintre aceastea, 7 au fost lansate cu Oasis și 3 solo.

Citește mai multe despre Noel GallagherNoel Gallagher's High Flying Birds
Videoclipuri cu Noel GallagherNoel Gallagher's High Flying Birds
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE