Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ronnie James DioCâștigă o invitație dublă la DIO Returns - Holograma lui Ronnie James Dio în concert INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Noel Gallagher’s High Flying Birds - Holy Mountain

La doar 2 zile după ce am ascultat piesa "Holy Mountain" de pe noul LP Noel Gallagher’s High Flying Birds, aceasta primeşte un videoclip. Este un material vizual psihedelic, cu efecte şi flash-uri ce par preluate de la emisiunile de seară din anii 70 şi 80.

Noel nu a precupeţit nici un efort pentru a face acest clip old school special, folosind în "Holy Mountain" scheleţi care dansează, OZN-uri şi rachete. Piesa este extrasă de pe viitorul album, "Who Built The Moon?", care soseşte pe 24 noiembrie. Gallagher declarase recent că a ştiut imediat că acesta va fi primul single, pentru că e piesa sa preferată. Nu doar de pe noul disc, ci dintre toate pe care le-a scris până acum.

Melodia este de un brit rock autentic, emulând din stilul adoptat de The Stone Roses şi Kasabian, poate cu nişte extra distors pe chitară faţă de Oasis totuşi. Noel Gallagher's High Flying Birds a lansat ultimul album acum 2 ani, "Chasing Yesterday" fiind produs chiar de către Noel şi înregistrat la faimosul Abbey Road Studios din Londra. LP-ul a ajuns în vârful ierarhiei UK Albums Chart în prima săptămână de la debut.

Cu o asemenea performanţă în spate, aşteptările de la "Who Built the Moon?" sunt mari. Este al treilea disc al formaţiei lui Noel Gallagher şi de această dată la producţie a contribuit şi David Holmes. Irlandezul este specializat mai degrabă pe coloane sonore, ocupându-se de sunetul recent lansatei pelicule "Logan Lucky".

Formaţia fostului membru Oasis a înregistrat o schimbare de componenţă, după plecarea toboşarului Jeremy Stacey şi a chitaristului Tim Smith. Ambii au fost înlocuiţi cu foşti membri Oasis, Chris Sharrock şi Gem Archer. Practic avem un pseudo-Oasis reunit, evident fără Liam Gallagher.

Fratele mai belicos al familiei Gallagher a întâmpinat creaţiile lui Noel cu obişnuitele atacuri pe Twitter.

Citește mai multe despre Noel Gallagher's High Flying Birds
Videoclipuri cu Noel Gallagher's High Flying Birds
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE