Urmărește-ne în Social Media

Noel Gallagher’s High Flying Birds - It’s A Beautiful World

Noel Gallagher’s High Flying Birds a lansat un noul single, "It's a Beautiful World", extras de pe albumul "Who Built the Moon?". Piesa primeşte un videoclip post apocaliptic, intercalat cu filmări ale trupei exersând în studio. Vă invităm să vizionaţi clipul mai jos.

Piesa "It's a Beautiful World" a primit un lyric video în luna noiembrie a anului trecut. Îmbină brit rock-ul clasic cu secvenţe şi riff-uri ce par preluate din perioada în care Beattles s-au lăsat influenţaţi de Orient. Videoclipul are strecurate mesaje mai mult sau mai puţin subliminale, aluzii la suprapopulare, poluare, războiul înarmării şi futilitatea societăţii moderne.

De fapt acest material vizual pare în antiteză completă cu titlul piesei. Noel Gallagher pare a ne spune ironic că trăim într-o lume "frumoasă", de vreme ce versurile sale sunt ilustrate cu imagini din conflagraţii globale, sărăcie şi opresiune. Noel şi formaţia sa lansau LP-ul "Who Built The Moon" în luna noiembrie a anului trecut.

Despre noul single producătorul David Holmes a declarat următoarele:

Piesa avea atât de mult spaţiu şi dădea o senzaţie grozavă. După ce Noel a scris-o, m-a rugat să aduc un solist francez pentru o secţiune "spoken word". Astfel am sunat-o pe prietena mea Charlotte Courbe şi i-am dat să asculte un extras dintr-un scurt metraj francez pe care l-am apreciat mereu.

Apoi ea a realizat o scriere de versuri uimitoare, care intră într-un contrast frumos cu muzica lui Noel.

Noel Gallagher’s High Flying Birds va lansa acest single pe un EP separat în luna martie, la pachet cu o versiune instrumentală a track-ului şi un demo pentru melodia "God Help Us All".

Comentarii