Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Noah Cyrus - The End of Everything

Noah Cyrus ne reamintește să apreciem prezentul și oamenii frumoși din viața noastră cu o piesă ce punctează efemeritatea umană. ”The End of Everything” este o baladă country-pop încărcată de emoție, iar videoclipul îi adaugă un plus de însemnătate.

"Toți cei pe care îi iubești vor muri / Așa că nu lăsa ca timpul să treacă pe lângă tine", cântă Noah Cyrus în versurile noii piese "The End of Everything". Melodia este extrasă de pe EP-ul cu același titlu, artista mărturisind că piesa aceasta are o însemnătate aparte pentru ea.

"Ceea ce avem CHIAR ACUM e ceea ce contează. Nimic altceva"

"Inspirația din spatele acestei piese mi-a schimbat viața. Totul a pornit de la un time-lapse cu evoluția universului realizat de John Boswell, cel care a realizat și videoclipul acestei piese.

Pentru mine, acest clip pune în lumină cât de scurte sunt viețile noastre ca oameni pe acest Pământ. Diverse situații din copilăria și adolescența mea mi-au revenit în minte, situații pentru care mi-aș dori să-mi cer scuze. Sunt oameni cu care aș fi vrut să vorbesc, dar cu care nu am luat legătura de ceva timp. Au fost greșeli pe care am simțit că trebuie să le repar. Am realizat că trebuie să apreciez momentul prezent mai mult și să-i las pe cei pe care-i iubesc să știe că îi iubesc. Mesajul este că ceea ce avem CHIAR ACUM e ceea ce contează. Nimic altceva", a explicat Noah Cyrus.

 

Citește mai multe despre Noah Cyrus
Videoclipuri cu Noah Cyrus
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE