Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: NIKA feat Seredinschi - Tu auzi

Doi foști concurenți la Vocea României, NIKA și Seredinschi, lansează în colaborare noul single "Tu auzi". Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Isabella Szanto.

După colaborarea cu Sore, pentru piesa ”Praf de stele”, Seredinschi revine cu un nou featuring. Artistul a lansat alături de NIKA piesa ”Tu auzi”, o melodie compusă de Bunicu’ Magic, pe versuri scrise de Andi Bănică, Nika și Mark Stam. Melodia abordează un stil pop cu influențe latino, jazz și electro.

NIKA, pe numele real Nicoleta Gavriliţă, este o artistă originară din Republica Moldova, fostă participantă la Vocea României. A făcut parte din echipa Loredanei Groza, părăsind concursul în live-uri. Nika a studiat ”Canto de estradă şi jazz” la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, participând la mai multe concursuri de muzică în Ucraina, Belarus și România.

Seredinschi studiază Nanotehnologia la Politehnica din București, dar, dincolo de pasiunea pentru inginerie, la fel importantă este și cea pentru muzică. E o pasiune care s-a transmis din tată în fiu și pe care el a avut curajul și șansa să o ducă mai departe. A început să cânte când era copil, dintr-o joacă, fiind curios să vadă dacă poate cânta la fel de bine ca artiștii pe care îi asculta în acel moment. În timp, muzica a devenit un mod de exprimare a trăirilor interioare, l-a ajutat să treaca peste momente dificile și, de aceea, își dorește acum să ajungă la cât mai mulți oameni și să îi facă fericiți prin darul pe care îl are.

A participat în sezonul 6 la Vocea României, în echipa Smiley, și a ajuns până în faza galelor live. Imediat după închierea show-ului a început să lucreze la proiectul personal, alături de Smiley și echipa HaHaHa Production.

Citește mai multe despre NIKASebastian Seredinschi
Videoclipuri cu NIKASebastian Seredinschi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE