Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Nicoleta Nucă - Liniştea

Nicoleta Nucă a lansat cel de-al doilea single de la debutul său - "Liniştea". Piesa a fost produsă de Alex Cotoi, iar videoclipul a fost filmat în Chişinău.

După succesul înregistrat cu piesa "Nu sunt", Nicoleta Nucă revine cu un nou single - "Liniştea". Noua melodie a fost compusă de cei de la The Farmers, aceiaşi care au compus şi produs "Nu sunt", primul single al Nicoletei. Producătorul piesei este Alex Cotoi.

Videoclipul a fost filmat în Chişinău, în regia lui Roman Burlaca (cel care a regizat şi "Te rog" de la Carla's Dreams), iar DoP este George Secrieru. De styling, s-a ocupat Andra Moga, make-up - Iuliana Ştefan, iar hairstyle - Sergiu Bacioi.

După mai putin de un an de când a participat la X Factor şi a semnat contract cu Global Records, casa de discuri a INNEI, Nicoleta Nucă se bucură de un prim single de succes "Nu sunt", cu peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube. A urmat apoi o colaborare reuşită cu Cabron pentru piesa "Adevăr sau Minciună" şi o variantă live a piesei "Nu sunt" interpretată alături de INNA şi Antonia, virală pe Internet.

Citește mai multe despre Nicoleta Nucă
Videoclipuri cu Nicoleta Nucă
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE