Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Nicole Stroiny feat. Ja' Mike - Should I Go

Nicole Stroiny, o nouă artistă de pe piața muzicală din România, a lansat single-ul de debut “Should I Go”, împreună cu Ja’Mike (cunoscut pentru colaborarile cu BiBi). Artista a fost descoperită de Bogdan Tomoșoiu, cel care a descoperit-o și pe Nicole Cherry.

Videoclipul piesei ”Should I Go” este filmat într-un castel părăsit desprins din filmele horror, unde ne trezim captivi în tuneluri sinistre, întâlnim vampiri și vrăjitoare și rătăcim prin păduri înspăimântătoare, unde pericolul se află la fiecare pas. Legenda castelului care a servit ca platou de filmare este una sumbra, ultimii săi locuitori dispărând în condiții suspecte. Regia videoclipului este semnată de Alex Ceaușu.

În vârsta de doar 24 de ani, Nicole și-a propus să cucerească scena românească încă de la primul single, având-o drept model pe Lady Gaga.

“Nu concurez cu nimeni, muncesc foarte mult şi vreau să fiu unică, dar trebuie să recunosc că mi-am ales un model. Îmi doresc foarte mult să ajung la performanţele pe care le are Lady Gaga. Am ceva din nebunia şi excentricitatea ei.”

Citește mai multe despre Nicole Stroiny
Videoclipuri cu Nicole Stroiny
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE