Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Nicole Scherzinger - On the Rocks

Cu un joc de cuvinte reușit, Nicole Scherzinger compară despărțirea cu o băutură alcoolică, ce i-o servește partenerului de cuplu ”cu gheață”. ”On the Rocks” este noul single al artistei, extras de pe cel de-al doilea album de studio. Piesa beneficiază de un videoclip în regia lui Tim Mattia.

După lansarea single-ului “Your Love“, o piesă sezonieră compusă pentru playlisturile concediilor din perioada verii, Nicole Scherzinger revine în această toamnă cu o melodie ce pune accentul pe mesaj. “On the Rocks“ abordează subiectul mereu sensibil al despărțirii, ce pare să genereze constant balade puternice, cu șanse ridicate de a obține locuri fruntașe în clasamentele de profil. Piesa pune în valoare vocea lui Nicole, încărcătura emoțională fiind, de asemenea, un plus al noului single.

Piesa “On the Rocks“ a fost produsă de Adam Turner, fiind extrasă de pe cel de-al doilea album al lui  Nicole. Titlul discului nu a fost încă dezvăluit, însă nu va mai dura mult până când materialul va deveni disponibil. Data a fost stabilită, fanii putând asculta noile compoziții începând cu data de 26 octombrie 2014. Albumul va fi lansat sub egida RCA Records.

Nicole Scherzinger și-a început cariera muzicală cântând și dansând în trupa The Pussycat Dolls. În 2010, când formația s-a destrămat, Nicole a continuat să înregistreze noi compoziții, în 2011 lansând primul ei album solo - “Killer Love“. Până în prezent, artista a vândut ca artist solo peste 16 milioane de single-uri.

Citește mai multe despre Nicole Scherzinger
Videoclipuri cu Nicole Scherzinger
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE