Urmărește-ne în Social Media

Nicole Cherry feat. Jenn Morel - No Te Sale

România face echipă cu Republica Dominicană prin intermediul piesei "No Te Sale", o colaborare între Nicole Cherry și artista Jenn Morel. Te invităm să asculți melodia și să urmărești videoclipul senzual.

Melodia "No Te Sale" este produsă de Mădălin Roșioru și Erik Frank și a fost înregistrată de Nicole Cherry în SUA. La fel ca în cazul precedentei melodii, "Mujer Latina", Nicole continuă să cânte în spaniolă, fiind limba străină pe care o îndrăgește cel mai mult.

"No Te Sale" este însoțită de un videoclip regizat de NGM Creative. Materialul a fost filmat în 2020, în București și Miami.

Cu multiple hit-uri în clasamentele muzicale, Nicole Cherry este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Primul ei hit de succes a fost "Memories", reușind să-i aducă o mulțime de premii muzicale. În cei opt ani de carieră solo, a avut diverse colaborări, cu artiști precum Mohombi sau Joey Montana.

Jenn Morel a devenit cunoscută pentru rimele puternice si videoclipurile virale. Primul succes l-a obținut cu melodia "Ponteme", track care a primit discul de platină. Pe 23 octombrie 2020, Jenn și-a lansat albumul de debut omonim, care prezintă o varietate de sound-uri.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Nicole Cherry este însărcinată: "din inimile noastre s-a mai născut încă una" - FOTO

Cântăreața de 22 de ani a dat fericita veste prin intermediul unei fotografii în care i se vede burtica de gravidă. Mai mult, Nicole Cherry a lansat și un videoclip muzical în care dezvăluie că va deveni mamă. Detalii în articol.

Publicat

pe

Nicole Cherry în videoclipul "Scrie-mi pe suflet"
Nicole Cherry în videoclipul "Scrie-mi pe suflet" │ FOTO: captură YouTube

Nicole Cherry a postat pe paginile sale de socializare o fotografie emoționantă, în care i se vede burtica. Imaginea este însoțită de următorul mesaj:

"Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.
Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati".

Pe lângă această fotografie, Nicole a lansat piesa "Scrie-mi pe suflet", în videoclipul căreia artista le arată fanilor că va deveni mămică.

Nicole Cherry a fost felicitată de colegi de breaslă precum Andra, AMNA, Claudia Pavel sau Silviu Pașca. Nici fanii cântăreței nu s-au lăsat mai prejos, scriindu-i numeroase mesaje încântătoare.

Tatăl copilului este Florin Popa, un bărbat în vârstă de 30 ani. Nicole și Florin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani.

Cu multiple hit-uri în clasamentele muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiștii de top din România. Prima ei piesă de succes a fost "Memories", reușind să-i aducă o mulțime de premii muzicale. Cu milioane de vizionări pe YouTube și milioane de urmăritori pe conturile ei de pe rețelele sociale, single-urile ei au fost întotdeauna un succes. În cei opt ani de carieră solo, a avut diverse colaborări cu artiști precum Mohombi, Connect-R, Jenn Morel sau Joey Montana.

Citește în continuare