Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Nicole Cherry feat Connect-R - Se poartă vara

Nicole Cherry şi Connect-R au lansat o nouă piesă - "Se poartă vara", compusă chiar de cei doi. Videoclipul noului single a fost regizat de Alex Ceauşu.

Connect-R şi Nicole Cherry ştiu că piesele de vară devin hituri! După single-urile "Vara nu dorm" şi "Vara mea", care au cucerit topurile româneşti, cei doi artişti lansează împreună o nouă melodie - "Se poartă vara", compusă chiar de ei.

Noul single "Se poartă vara" vine însoţit de un videoclip regizat de Alex Ceauşu, care pare însă inspirat din celebrul "Hotline Bling" al lui Drake.

Cea mai recentă piesă lansată de Nicole Cherry este "Cine iubeşte", produsă de Fly Project.

Nicole Cherry și-a început cariera în industria muzicală în urmă cu aproximativ 3 ani, iar în acest timp a câștigat numeroase premii muzicale, printre care Cel mai bun nou artist la Mamaia Music Awards, New Artist Of The Year 2013 la Romanian Top Hits Music Awards și Best New Act la Romanian Music Awards.

Citește mai multe despre Connect-RNicole Cherry
Videoclipuri cu Connect-RNicole Cherry
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE