Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Nicole Cherry - Cine Iubește

Nicole Cherry a lansat videoclipul noului single ”Cine iubește”. Vizualul a fost filmat pe malul Marii Negre, fiind regizat de Alex Ceaușu.

"Mă bucur că am colaborat cu echipa Fly Project, pentru 'Cine Iubește', o piesă care mi-a plăcut de la primele acorduri muzicale. Sper ca fanilor să le placă videoclipul realizat de Alex Ceaușu, și să asculte pe repeat single-ul meu", a declarat artista.

Nicole Cherry și-a început cariera în industria muzicală în urmă cu aproximativ 3 ani, iar în acest timp a câștigat numeroase premii muzicale, printre care Cel mai bun nou artist la Mamaia Music Awards, New Artist Of The Year 2013 la Romanian Top Hits Music Awards și Best New Act la Romanian Music Awards.

„Muzica este cea mai frumoasă și puternică pasiune pe care un om o poate avea”, crede Nicole.

Cireșica„, așa cum este alintată de cei apropiați, a început să cânte de la 10 ani. Încă din acea perioada, tânăra artistă cucerea prin interpretare și atitudine scenele marilor festivaluri de muzică. Pe lângă activitatea muzicala, Nicole acordă atenție și școlii. Aceasta studiază în cadrul Colegiului „Dinu Lipatti” din București, la secția percuție și pian. Vocea ei a fost auzită și ascultată nu doar de cei cunoscuți, sau în festivaluri, ci și la radio, unde realizatorii unui matinal au numit-o „Adele de România”.

Citește mai multe despre Nicole Cherry
Videoclipuri cu Nicole Cherry
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE