Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Videoclip oficial: Nicole Cherry - Cine Iubește

Nicole Cherry a lansat videoclipul noului single ”Cine iubește”. Vizualul a fost filmat pe malul Marii Negre, fiind regizat de Alex Ceaușu.

"Mă bucur că am colaborat cu echipa Fly Project, pentru 'Cine Iubește', o piesă care mi-a plăcut de la primele acorduri muzicale. Sper ca fanilor să le placă videoclipul realizat de Alex Ceaușu, și să asculte pe repeat single-ul meu", a declarat artista.

Nicole Cherry și-a început cariera în industria muzicală în urmă cu aproximativ 3 ani, iar în acest timp a câștigat numeroase premii muzicale, printre care Cel mai bun nou artist la Mamaia Music Awards, New Artist Of The Year 2013 la Romanian Top Hits Music Awards și Best New Act la Romanian Music Awards.

„Muzica este cea mai frumoasă și puternică pasiune pe care un om o poate avea”, crede Nicole.

Cireșica„, așa cum este alintată de cei apropiați, a început să cânte de la 10 ani. Încă din acea perioada, tânăra artistă cucerea prin interpretare și atitudine scenele marilor festivaluri de muzică. Pe lângă activitatea muzicala, Nicole acordă atenție și școlii. Aceasta studiază în cadrul Colegiului „Dinu Lipatti” din București, la secția percuție și pian. Vocea ei a fost auzită și ascultată nu doar de cei cunoscuți, sau în festivaluri, ci și la radio, unde realizatorii unui matinal au numit-o „Adele de România”.

Citește mai multe despre Nicole Cherry
Videoclipuri cu Nicole Cherry
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE