Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: NICO - Vară pentru amândoi

NICO lansează "Vară pentru amândoi", o piesă colorată, cu accente latino, care îndeamnă la mai multă iubire și distracție. Materialul este disponibil în articol.

După "Amintirile nu mor", o piesă de suflet care încă se află în topurile muzicale de specialitate din Romania, NICO este pregătită de vară cu un îndemn cât se poate de sincer: să ne ținem de mână mai mult, să ne iubim și să avem o "vară pentru amândoi".

Laurențiu Matei și Ovidiu Iordache au semnat muzica și textul pentru noua piesă a artistei, care spune ca s-a îndrăgostit încă de la prima audiție de ritmul pop-latino și că nu a simțit nicio clipă nevoia să modifice în vreun fel linia melodică:

"Mi s-a părut piesa perfectă pentru vara aceasta, iar mesajul este unul romantic pentru că se vorbește despre bucuria unui cuplu de a trăi experiențe de neuitat, oricând, fie că este vară sau nu", a spus NICO.

NICO a mărturisit că a pregătit și o variantă în limba spaniolă pentru piesa "Vară pentru amândoi", pentru că este îndrăgostită de muzicalitatea și vibe-ul acestei limbi, care se potrivește perfect cu ritmurile latino ale piesei.

Videoclipul este semnat de Silviu Mîndroc și a fost filmat la clubul Laguna din Ploiești, într-o zi frumoasă de vară cu soarele pe cer, pentru a reda cu adevărat atmosfera unei petreceri latino.

Cu melodia "Vară pentru amândoi", cântăreața a păstrat tematica seriei de piese începută în 2018. Regăsim "iubirea" ca motiv central în versurile pieselor "Suflet pereche", "Nebuni îndrăgostiți" și "Oare cine?".

NICO, pe numele său real Nicoleta Matei este o cântăreaţă de muzică pop, cunoscută şi pentru apariţiile TV şi piese de teatru.

A cântat în China şi Japonia pe parcursul carierei şi a participat de multiple ori la selecţia Eurovision. În 2003, a obținut premiul al doilea la Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" de la Braşov, iar în 2008 a reprezentat România la concursul Eurovision, organizat la Belgrad, în Serbia.

Citește mai multe despre Nico
Videoclipuri cu Nico
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE