Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: NICO - Trenul vieții

NICO a lansat "Trenul vieții", o baladă melancolică și dulce. Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Să rămâi cu amintiri, să nu-ți pară rău de trăiri, încă înveți, mai greșești" este mesajul transmis de NICO în melodia "Trenul vieții". Aceasta ne amintește că viața este precum o călătorie cu trenul; urcăm și coboram des, există accidente, surprize plăcute la unele stații și tristețe la altele, important este să ne bucurăm de călătorie.

Piesa este compusă de soțul artistei, Laurențiu Matei, iar versurile sunt scrise de Anastasia Sandu. "Trenul Vieții" are o tentă retro, aspect abordat și în videoclipul piesei. Clipul este realizat de Dorck și o aduce pe NICO într-un film retro, nostalgic. 

NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului, iar la începutul anului 2020 a adus spectacolul "Zaraza" pe scena Teatrului Național din București. În plus, tot anul acesta a participat la emisiunea concurs – "Asia Express", alături de fiica sa, Alexandra. În urma cu câteva luni a lansat melodia "Ești liber", o piesă despre curajul de a merge mai departe în viață, in videoclipul căreia le-a avut alături pe artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și pe fiica sa, Alexandra Matei.

Citește mai multe despre Nico
Videoclipuri cu Nico
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE