Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Nico - Suflet pereche

Nico revine pe scena muzicală din România cu piesa „Suflet pereche”, compozitorul piesei fiind chiar soțul ei, Laurențiu Matei. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Există o legendă care spune că sufletele pereche au trăit o iubire atât de puternică încât, dacă sunt sortite să se reîntâlnească, se vor regăși cu siguranță și își vor continua povestea.

„Suflet pereche înseamnă o viață, înseamnă momentul în care știi să împaci persoană iubita, înseamnă să lași de la ține; înseamnă și lucruri pe care le descoperi și pe parcurs. Este extraordinar să-ți găsești sufletul pereche”, a declarat Nico Matei.

Videoclipul este regizat de către Sergiu Nicula (Sega), iar personajul principal din videoclip este chiar fiica artistei, Alexandra Matei, aflată la a doua experiență de acest gen alături de mama sa.

În videoclip, Nico a abordat o schimbare de look, printr-un truc de styling care i se potrivește perfect – păr creț.

Nico îmbină cariera muzicală cu scena teatrului și a spectacolelor. Printre reprezentațiile de la teatru, artista a filmat un videoclip sensibil, romantic, ce descrie simplu ideea de suflet pereche, parte din proiectul pe care l-a pregătit pentru 2018. A lansat "Gând pentru ei" în 2003, album la care a colaborat cu Cabron, Puya sau Don Baxter. Printre cele mai apreciate piese se numără "Nu pot să mai suport", "Rămâi cu bine" sau "Tot ce-mi ceri".

 

Citește mai multe despre Nico
Videoclipuri cu Nico
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE