Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Videoclip oficial: Nico - Oare cine?

Nico se întreabă "Oare Cine?" în noul său single şi videoclip. Această creaţie spune povestea unei relaţii cu suişuri şi coborâşuri. Artista reflectă la trecut şi priveşte în zare la un viitor mai bun. Urmăreşte clipul cel nou în articol.

Protagoniştii din "Oare cine?" formează un cuplu care se iubeşte cu pasiune. Se înlănţuie în dans, în coregrafii complexe, cu haine sumare şi picioarele goale. Este un dans pasional, vecin cu amorul, fără un stil anume. Nico priveşte peste acest extaz al atingerilor ca printr-o fereastră a timpului. Artista apare cântând lângă case de epocă şi peisaje tomnatice.

Chiar dacă piesa sună a pop clasic, se aud şi câteva sample-uri moderne de sintetizator spre refren. Spre finalul clipului focul pare să purifice toate amintirile negre şi toate emoţiile negative. Cei doi continua să danseze, în ciuda jarului mistuitor evocat de artistă.

"Oare Cine" este compusă de către soţul lui Nico, Laurenţiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache. Muziciana s-a transformat pentru acest clip, schimbându-şi culoarea părului şi stilul vestimentar. Pentru realizarea clipului a colaborat cu regizorul Silviu Mindroc, iar filmările au avut loc pe parcursul unei zile la studiourile de la Buftea. Inspiraţia citată de Nico pentru ţinuta sa este cea a filmelor şi culturii western, cu dramatismul aferent.

Acest single vine în continuarea pieselor de dragoste lansate de Nico în 2018. Totul începea în februarie cu "Suflet Pereche", apoi urma "Nebuni îndrăgostiţi". Nico are şi o carieră bogată în lumea teatrului, pe lângă cariera muzicală. Un aspect inedit al piesei "Oare cine?" este faptul că Nico a mai avut o melodie cu titlu similar, "Cine Oare?" în 2016, o colaborare cu Cosy.

Nico, pe numele său real Nicoleta Matei este o cântăreaţă română de muzică pop, cunoscută şi pentru apariţiile TV şi piese de teatru. A cântat în China şi Japonia pe parcursul carierei şi a participat de multiple ori la selecţia Eurovision. În 2003 obţinea premiul al doilea la Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" de la Braşov.

În 2008 a reprezentat România la concursul Eurovision, organizat la Belgrad, în Serbia.

Citește mai multe despre Nico
Videoclipuri cu Nico
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE