Urmărește-ne în Social Media

NICO - La fel și eu

Nico a lansat o piesă pop-rock intitulată "La fel și eu". În videoclipul piesei apare și nepoata artistei, în vârstă de 11 ani.

La sapte luni de la lansarea piesei "Trenul vieții", NICO lansează piesa "La fel și eu", o piesă pop-rock, compusă și produsă de soțul artistei, Laurențiu Matei. Prin intermediul acestei piese, cu mesaj motivațional, NICO ne transmite să nu ne dăm bătuți și să continuăm cu forță și optimism zi de zi, pentru că toți ne confruntăm cu propria luptă.

"Sunt foarte mândră de această piesă, pentru că este printre primele în care compoziția îmi aparține preponderent mie. Este o piesă pop-rock, pentru că aceea este direcția spre care mă îndrept și în care îmi doresc să rămân. În acest clip, apare și nepoțica mea, care la doar 11 ani este o pianistă și o basistă foarte bună. Sunt foarte fericită în legătură cu această piesă, pentru că am simțit-o chiar de la început, are un vibe pozitiv și este plină de viață. Sunt foarte mulțumită și de clipul piesei, realizat de Dorck, cu care am colaborat și pentru "Trenul vieții"", a declarat Nico

NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului, iar la începutul anului 2020 a adus spectacolul "Zaraza" pe scena Teatrului Național din București. În 2020, artista a lansat melodia "Esti liber", o piesă despre curajul de a merge mai departe în viață, în videoclipul căreia le-a avut alături pe artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și pe fiica sa, Alexandra Matei. Cea mai recentă piesă a lui NICO, "Trenul vieții", ne amintește că viața poate fi comparată cu o călătorie cu trenul: urcăm și coborâm des, există accidente, surprize plăcute la unele stații și neplăcute la altele, dar cel mai important este să ne bucurăm de călătorie.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii