Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Nico - În locul tău

Nico a lansat videoclipul noului single "În locul tău". Piesa a fost lansată chiar de ziua de naștere a artistei, pe 1 februarie.

"În locul tău" este noul single Nico, ce îl are ca special guest pe Adi Cristescu. Aceasta este prima colaborare a celor doi artiști pe partea de compoziție și producție.

"Este o melodie sinceră, introspectivă, cu un aer melancolic, cu o poveste simplă, metaforică. Astăzi este ziua mea de naștere și mi se pare ocazia ideală să vă fac un cadou muzical, pentru că de fiecare data primesc numeroase mesaje, felicitări, cadouri. Bucurați-vă de muzică și nu încetați să zâmbiți", spune Nico.

Single-ul "În locul tău" este compus de Adi Cristescu și Chris Mayer. Producția este semnată de Nani Recordz.

Dacă în 2014, Nico, alături de Shobby, lansa single-ul "Clipe", prima colaborare după 6 ani de la primul lor featuring, la începutul anului 2016, cei doi artiști au lansat o nouă piesă împreună. Mai mult, în 2015, artista a colaborat cu Sonny Flame pentru single-ul și videoclipul "Alt început". Odată cu lansarea single-ului “Clipe”, Nico a început să lucreaze intens la un nou material discografic. Acesta va avea un sound pop, cu accente R&B.

Citește mai multe despre Nico
Videoclipuri cu Nico
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE