Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: NICO - Ești liber

NICO a lansat "Ești liber", o piesă despre curajul de a merge mai departe în viață. Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să îl urmărești.

Noul single al artistei este compus de soțul acesteia, Laurențiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache și precede piese precum "Scopul și durata", "4 pereți", "Vară pentru amândoi" sau "Amintirile nu mor".

"Piesa a fost creionată în perioada de izolare, iar sentimentul de libertate a fost mai apăsător ca niciodată", a declarat NICO despre cel mai nou single.

Pe lângă frământările interioare pe care mulți dintre noi le-am avut în perioada de izolare din care am ieșit de curând, mesajul piesei se referă și la o altfel de libertate, aceea a femeii independente care are curajul să renunțe la o relație în care a investit ani și sentimente, atunci când este trădată.

Inspirat de mesajul piesei și de imaginea femeii puternice, promovate atât de NICO, cât și de prietenele sale, artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și fiica lui NICO, Alexandra Matei, regizorul Silviu Mîndroc a reușit să transpună emoțiile și trăirile puternice ale cântecului într-un videoclip filmat în natura pentru a intensifica sentimentul de libertate.

NICO, pe numele său real Nicoleta Matei este o cântăreaţă de muzică pop, cunoscută şi pentru apariţiile TV şi piese de teatru.

A cântat în China şi Japonia pe parcursul carierei şi a participat de multiple ori la selecţia Eurovision. În 2003, a obținut premiul al doilea la Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" de la Braşov, iar în 2008 a reprezentat România la concursul Eurovision, organizat la Belgrad, în Serbia.

Citește mai multe despre Nico
Videoclipuri cu Nico
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE