Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Nicky Jam feat. Will Smith & Era Istrefi - Live It Up

Debutul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, o zi foarte importantă pentru iubitorii fotbalului, este cu siguranță și un moment de neuitat pentru Nicky Jam, Will Smith și Era Istrefi. Cei trei artiști dau viață competiției prin „Live It Up“, imnul oficial al celui mai mare eveniment sportiv din această vara.

Produs de Diplo, „Live It Up“ beneficiază de un videoclip în care apare Ronaldinho și care a fost lansat sub sloganul „Împreună aducem victoria“.

„Să ajung să cânt imnul Campionatului Mondial de Fotbal este o realizare foarte mare. Sunt foarte fericit și cu siguranță le voi povești nepoților ce am reușit, deoarece nu mulți artiști au această șansă“, a spus Nicky Jam.

Lansată pe YouTube pe 24 mai, piesa „Live It Up“ a adunat peste 20 de milioane de vizualizări, iar videoclipul, filmat în Budapesta și postat pe internet pe 8 iunie, a depășit 17 milioane de vizualizări până în prezent.

„Pentru mine a fost o onoare să fiu întrebat dacă vreau să cânt imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal. Este o competiție care aduce în același loc oameni din toate colțurile lumii. Oameni care se distreza împreună, cânta împreună și suferă împreună. Prin «Live It Up» vrem să-i facem pe oameni să danseze“, a adăugat Will Smith.

„Live It Up“ a reușit să cucerească topurile din întreaga lume încă din prima zi de la lansare. A intrat în Top 100 European Airplay și se aude la radio în țări precum Germania, SUA, Suedia, Mexic, Spania, Brazilia, Norvegia, Marea Britanie, Finlanda și Italia.

„Sunt un mare fan al fotbalului, iar faptul că fac parte din acest proiect minunat mi-a adus bucurie în suflet. Să lucrez cu Will Smith, Diplo și Nicky Jam, pe care îi admir foarte mult, a fost incredibil“, a încheiat Era Istrefi.

Nicky Jam, Will Smith și Era Istrefi vor cânta piesa „Live It Up“ pe 15 iulie în fața a peste 80.000 de oameni, înaintea finalei Campionatului Mondial de Fotbal, meci ce se va disputa la Moscova, pe stadionul Lujniki, cel mai mare din Rusia. Mai mult decât atât, momentul lor se va vedea la televizor în peste 2 miliarde de case de pe întreg globul.

Citește mai multe despre Era IstrefiNicky JamWill Smith
Videoclipuri cu Era IstrefiNicky JamWill Smith
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE