Urmărește-ne în Social Media

Nicki Minaj - Hard White

Una dintre vocile rap cu numeroase colaborări, Nicki Minaj lansează un nou single "Hard White", extras de pe albumul "Queen", lansat în 2018. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Nicki Minaj apare în ipostaze inedite în cadrul videoclipului piesei „Hard White”, un material ce reunește o frumoasă serie de cadre și efecte vizuale spectaculoase, care îți vor capta instant atenția.

Videoclipul piesei „Hard White” ne arată o altă latura a artistei, aceea de regina a întunericului, o adevărată forță a naturii. Materialul este o veritabilă demonstrație de putere, fiind legat la nivel simbolic de videoclipul piesei „Ganja Burn”.

În anul 2018, Nicki a lansat albumul „Queen”, cel mai de succes material al artistei, care reunește colaborări incredibile cu artiști precum Eminem & Labirinth („Majesty”), Lil Wayne („Rich Sex”), Ariană Grande („Bed”), Future („Șir”) și The Weeknd („Thought I Knew You”).

Discul cuprinde 19 piese surprinzătoare și reflectă un grad mai mare de maturitate muzicală, reușind să combine rap-ul cu mai multe stiluri: de la influențe de reggae trinidadian/jamaican până la caracteristici specifice orientului mijlociu. „Queen” redă un sunet elevat, uniform, dar păstrează versurile puternice, necenzurate, specifice lui Nicki Minaj.

„Queen” este un cadou pe care Nicki Minaj îl oferă fanilor de pretutindeni, o dovadă de necontestat a unicității artistei și a faptului că Minaj aduce în peisajul muzical un stil aparte pe care niciun alt rapper, bărbat sau femeie, nu a mai reușit să îl abordeze până în acest moment. La începutul anului 2018, Nicki a lansat piesele „Chun-Li” și „Barbie Tingz”. Cu toate acestea, artista a ales să integreze doar single-ul „Chun-Li” pe album, tocmai pentru că redă un mesaj mult mai puternic, iar sunetul este unul diferit, menit să evidențieze calitățile ei muzicale.

Tracklisting album "Queen":

 1. Ganja Burns
 2. Majesty ft. Eminem & Labrinth
 3. Barbie Dreams
 4. Rich Sex ft. Lil Wayne
 5. Hard White
 6. Bed ft. Ariana Grande
 7. Thought I Knew You ft. The Weeknd
 8. Run & Hide
 9. Chun Swae ft. Swae Lee
 10. Chun-Li
 11. LLC
 12. Good Form
 13. Nip Tuck
 14. 2 Lit 2 Late Interlude
 15. Come See About Me
 16. Sir ft. Future
 17. Miami
 18. Coco Chanel ft. Foxy Brown
 19. Inspirations Outro
Comentarii