Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Nicki Minaj feat. Ariana Grande - Bed

Nicki Minaj și Ariana Grande revin cu videoclipul oficial al piesei "Bed". Vă invităm să aflați mai multe detalii despre colaborarea celor două în articol.

Un single cel puțin hot, "Bed", ne-o prezintă pe Nicki Minj în ipostaza de… sirenă. Alături de ea, Ariana Grande este surprinsă, și ea, în ipostaze sexy, pe terasa unui hotel de lux. "Bed" va face parte de viitorul album al lui Minaj, care va fi disponbil pe 10 august.

Înainte, Nicki a mai colaborat cu Lil Wayne, pentru "Rich Sex", iar piesele "Chun Li" și "Barbie Tingz" vor face și ele parte de pe noul materialul discografic. Ariana a mai colaborat cu rapperita din America pentru melodia "Side to Side", din 2016 sau "Bang Bang", din 2014 (atunci, Jessie J a cântat și ea alături de cele două).  Totodată, Nicki a colaborat și cu Drake la mai multe piese de pe cel mai nou disc al rapperului canadian.

Nicki Minaj a publicat un mesaj pe Twitter prin care și-a anunțat fanii că mai urmează un al doilea videoclip la piesă, cel mai probabil într-o săptămână.

După atentatul din Manchester, Ariana Grande a făcut o pauză de la muzică. Ulterior s-a întors în studio, unde a lucrat la cel de al patrulea material discografic, "Sweetener". Prima piesă lansată, "No tears left to cry", este un tribut adus victimelor tragicului accident. Melodia a urcat în topul Billboard Hot 100, adunând aproape 400 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre Ariana GrandeNicki Minaj
Videoclipuri cu Ariana GrandeNicki Minaj
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE