Urmărește-ne în Social Media

Nickelback - High Time

Nickelback a lansat videoclipul piesei "High Time", o melodie ideală pentru o călătorie lungă pe autostrăzile infinite ale Americii de Nord. Videoclipul prezintă viaţa de turneu a artistului aflat mereu pe drum.

Chad Kroeger şi compania ne oferă o doză serioasă de country în acest track rock. "High Time" îi are pe artişti ca protagonişti, dar vedeta e dubiţa vopsită psihedelic, preluată parcă din anii '70. De regia clipului s-a ocupat Timothy Hiehle. "High Time" este un single extras de pe zecelea album al formaţiei, "Get Rollin'", primul său release din ultimii 5 ani. A sosit în noiembrie 2022 prin BMG.

Trupa a descris single-ul ca "un drum înceţoşat pe drumuri de ţară, care ne amintesc că e 4:20 undeva". Clar sunt multe aluzii la consumul de psihedelice, cu tot cu specialităţi menţionate de solist. "High Time" a fost al treilea single extras de pe "Get Rollin", după primele două single-uri de pe LP, "San Quentin", care a sosit în septembrie 2022 şi "Those Days", care a sosit la o lună distanţă.

"Get Rollin'" a debutat pe locul în topurile Current Rock, Alternative, Hard Music şi Digital Album. A ajuns şi în topul ARIA Album Chart pe locul 3. A mai prins topuri 10 în UK, Canada, Germania, Australia şi Austria. În mod inedit a reuşit şi să obţină un loc întâi în Elveţia, o premieră pentru Nickelback. Formaţia a fost introdusă recent în Canadian Music Hall of Fame în cadrul premiilor Juno 2023.

Nickelback este o formaţie fondată în Hanna, Alberta în 1995 şi a abordat de-a lungul anilor genuri muzicale precum post-grunge, hard rock, pop rock, rock alternativ şi metal alternativ. Cel mai mare hit al său rămâne "How You Remind Me" din 2002, care a ajuns pe locul întâi în topuri în SUA şi Canada. Albumul de pe care provine acel single, "Silver Side Up" avea să primească 8 discuri de platină în Canada.

Comentarii