BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Nickelback - The Betrayal (Act III)

Nickelback continuă promovarea albumului "Feed the Machine" cu o piesă heavy, intitulată ”The Betrayal (Act III )”. Single-ul este acompaniat de un videoclip alb-negru, produs de Anthem Films.

După ”Feed The Machine”, single lansat în luna februarie, Nickelback revine în forță cu piesa ”The Betrayal Act III”. Melodia a fost compusă de solistul Chad Kroeger împreună cu chitaristul trupei, Ryan Peake, și toboșarul Daniel Adair.

Albumul "Feed the Machine" a fost lansat în luna iunie, debutând pe prima poziție în US Top Hard Rock Albums (Billboard) și pe poziția a 5-a în topul general US Billboard 200.

Tracklist "Feed the Machine" - Nickelback:

 1. Feed the Machine
 2. Coin for the Ferryman
 3. Song on Fire
 4. Must Be Nice
 5. After the Rain
 6. For the River
 7. Home
 8. The Betrayal (Act III)
 9. Silent Majority
 10. Every Time We're Together
 11. The Betrayal (Act I)

Nickelback a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume, având în discografie 9 albume de studio. Cea mai cunoscută piesă a formației este „How You Remind Me”. Single-ul datează din 2001, se regăsește pe discul ” Silver Side Up”, și este cel mai difuzat hit pe posturile de radio din America în decada 2000. Piesa a fost Number One simultan în America și Canada. Din repertoriul trupei fac parte si alte piese populare, precum „Photograph”, „Far Away” și „Rockstar”.

Citește mai multe despre Nickelback
Videoclipuri cu Nickelback
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE