Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Nick Murphy - Missing Link

Nick Murphy a renunțat la pseudonimul Chet Faker, croindu-și drum în industria muzicală cu un avânt reîmprospătat de această asumare a identității. Noul său single se numește ”Missing Link” și vine acompaniat de un scurtmetraj ce ar putea fi privit ca un documentar.

Nick Murphy a crescut cu muzică house și soul, mixul realizându-se pe baza gusturilor părinților săi. Între cei mai tari DJ care mixau în Ibiza și Smokey Robinson, Aretha Franklin, the Temptations și Otis Redding s-a creat fuziunea perfectă, dând naștere stilului adoptat de Chet Faker.

"Atunci când am început să compun muzică eram interesat de ideea de muzică de background. Eram captivat de conceptul de muzică care hrănește gândirea, fără a o domina." - Chet Faker pentru Beat

În 2012 a semnat cu casa de discuri Downtown Records, prin intermediul căreia a lansat EP-ul "Thinking in Textures". La scurtă vreme, materialul a câștigat premiul Best Independent Single/EP la gala Australian Independent Records Awards. A urmat apoi albumul de debut "Built on Glass", lansat în aprilie 2014. LP-ul a debutat pe prima poziție în topul discurilor australiene și pe poziția a 6-a în US Dance Chart.

"Întotdeauna am considerat că e mai important timpul pe care îl investești în procesul de creație decât cel alocat semnării cu o casă de discuri. Pentru mine totul a început în momentul în care m-am așezat și am început să compun muzica care îmi plăcea. Cred că sunt norocos într-un fel, pentru că s-a nimerit a fi pe gustul publicului."

Nick Murphy a concertat la Bucureşti în 2014, perioadă în care încă folosea pseudonimul Chet Faker.

Citește mai multe despre Nick Murphy
Videoclipuri cu Nick Murphy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE